Celebritná svadba roka

pridal kara 23.11.2015 o 13:58


Sofia Vergara a Joe Manganiello už sú svoji.

Aj napriek tomu, že Sofia ešte stále bojuje so svojím bývalým o zmrazené embryá, nebránilo jej to v tom, aby posunula svoj vzťah so sexošom Joeom na ďalšiu úroveň. Sofia a Joe sa včera zosobášili na veľkolepej svadbe, ktorej predchádzali dva dni plné osláv. Svadba sa konala v Breakers Rezorte na Palm Beach na Floride. Zaľúbenci a ich hostia sa tam stretli už v piatok, kedy zahájili oslavovanie svadby na súkromnej pláži, na ktorej si užívali miešané drinky. V sobotu večer mali najskôr troška formálnejšiu večeru, po ktorej nasledovala poriadna párty s tancom a spevom. Zaspieval si aj ženích Joe, ktorý Sofii venoval pesničku Sweet Child of Mine. Svadba sa konala až v nedeľu večer, asi bolo treba vyspať opicu zo sobotňajšej párty (nečudujem sa, ja som ju tiež ešte nevyspala).

Okolo pol ôsmej večer si povedali áno pred približne 400 hosťami, medzi ktorými nechýbali ani celebrity ako Reese Witherspoon, Channing Tatum, Julie Bowen, Sarah Hyland, Stephen Moyer. A keďže novomanželia netrpia finančnou núdzou, hostia dostali zákaz nosiť im svadobné dary, namiesto toho mali radšej prispieť nejakej detskej nemocnici.

Sofia mala na sebe šaty od jej obľúbeného návrhára Zuhaira Murada. Počas ich prvého tanca znela pesnička The Way You Look Tonight od Franka Sinatru. Fotkami zo svadby sa pochválili na Instagrame, žiadne titulky magazínov s ich svadobnými fotkami sa asi konať nebudú, keďže ešte pred svadbou prezradila jej kolegyňa z Modern Family, že Sofia a Joe neplánujú mať žiadne oficiálne fotografie.

Sofiu viedol k oltáru jej syn

prvý tanec

spevák Joe

The Way You Look Tonight







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk