Zoolander sa vracia

pridal Lilinka 24.11.2015 o 11:17


Do kín prichádza pokračovanie paródie na modelov a bude sa na čo pozerať. V dvojke zvolili naozaj zaujímavé celebritné obsadenie.

Film Zoolander sa mi zapísal do pamäti naozaj veľmi hrubou nezmazateľnou centrofixkou. Ben Stiller a jeho pohľad a la modrá oceľ a Owen Wilson, ktorí hrali modelov, to je jednoducho vec, na ktorú sa nezabúda. Už vtedy si tvorcovia robili brutálnu piču chachajdu z modelov a modeliek, a tiež z celého zábavného priemyslu. A to ešte nevedeli, že na scénu nastúpi taká Andrea Pejic (predtým Andrej Pejic, ktorý predvádzal ženské modely a teraz je už žena) Caitlyn Jenner (predtým olympionik Bruce Jenner a teraz žena roka s ponechaným penisom) a Justin Bieber (prekvapivo tiež s penisom). Tretí spomínaný sa dokonca vo filme aj objaví. Z traileru som dokázala usúdiť, že si robí srandu sám zo seba. Po všetkých tých prešľapoch si predsa musel niečím získať Selenu späť. A možno sa k nemu vrátila len kvôli jeho vercajchu. Ktovie. Veď dnes je to všetko len o penisoch. Dokonca aj Miley Retardus omrzelo otŕčať chachajdu a zaobstarala si jeden penis. No ale najväčším prekvapením filmu nie je Bieber a jeho selfies, ale Benedict Cumberbatch, teda vlastne Cumberbich. Ten si zahral androgýnnu modelku a lepšieho herca si pre túto postavu naozaj nemohli zvoliť. Vo filme sa objaví aj Penelope Cruz ako sexica a Kristen Wiig. Ja do kina určite pôjdem. Zostáva len dúfať, že všetky vtipné scény nepoužili do traileru, ako to v paródiách väčšinou býva.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk