Čo týždeň dal

pridal kara 25.11.2015 o 22:59


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Kate Beckinsale je slobodná, vážení! Po jedenástich rokoch manželstva sa rozvádza s Lenom Wisemanom. Nič tragické sa medzi nimi vraj neodohralo, ale obaja majú veľa práce a odcudzili sa. Podľa blízkeho zdroja sú naďalej v priateľskom kontakte a občas sa stretávajú. 42 ročnej Kate single život pristane, ako nám ukázala v pondelok na British Fashion Awards.

Justin a Selena nie sú spolu, aj keď to tak miestami opäť vyzerá. Zdroj z ich okolia povedal pre magazín People: „Záleží im na sebe a chýbajú si, no teraz sa k sebe nevracajú.“

Jamie Dornan a jeho žena Amelia Warner čakajú druhé dieťa. Amelia sa po svete už nejaký ten piatok prechádza s bruškom, no až teraz sú tieto správy oficiálne potvrdené.

Rodičovský život si naplno užívajú aj Justin Timberlake a Jessica Biel. Pred pár dňami ich nafotili s malým Silasom na prechádzke, no záhadne už sú všetky fotky z tajných zákutí internetu vymazané, o čo sa zrejme postarali ich právnici. A tak tu máte aspoň takúto fotku:

Gwen číta pikošky, priatelia! A zobrala si k srdcu vaše rady o výbere pestúnky. Po tom, čo mladá dostala padáka, sa im o deti stará táto pani. Na ňu sa snáď Gavin neulakomí, a ani Blake by nemusel.

Beyoncé a Jay Z si v sobotu vyrazili na rande na zápas v boxe. A Beyoncé neváhala, a pri tejto príležitosti opäť ukázala cecky. Ale ani výstrih až po pupok neodtiahol pozornosť od jej čudne vyzerajúcej tváre, ku ktorej sa na twitteri vyjadril aj bývalý manžel Britney Spears – Kevin Federline. Ten bol totiž na zápase tiež a neváhal sa podeliť o svoje dojmy: „Vyzerala nabotoxovaná. Je to smutné, keď si krásna žena prerobí a pokazí tvár botoxom a operáciami.“ A Kevin je síce čudný týpek, ale v tomto má pravdu.

Rihannin nový album, kvôli ktorému zrušila aj účasť na prehliadke VS, je už dokončený. Dočkáme sa ho 4. decembra. Riha oznámila aj svetové turné a v lete príde aj do Viedne a Prahy, takže začnite šetriť.

Angelina a Brad robia, čo môžu, aby pritiahli trocha pozornosti k ich skrachovanému filmu. Ale vyzerá to tak, že ani táto pekná titulka pre taliansky Vanity Fair magazín im už nepomôže.

Aj Jennifer Lawrence zdobí jednu titulku, konkrétne magazínu Entertainment Weekly, v ktorom ju vymenovali za Entertainer of the year. A neviem, či mám bludy pred očami, alebo tu máme ďalší fotošop fail. Vyzerá to, akoby bola jej hlava v skicári prilepená na iné telo.

Rita Ora si o sebe asi myslí, aká je veľká celebrita, a tak na rok 2016 nafotila vlastný kalendár. Ale keď už môže mať vlastný kalendár Courtney Stodden, tak pokojne môže aj Rita.

Takýto začudovaný výraz na tvári mala Kylie minulý týždeň počas promovania novej kolekcie oblečenia v Sydney. Na akciu totiž prišla aj jedna teta, ktorá asi nepatrí k ich fanúšikom, a začala po nich hádzať vajíčka. Škoda, že nemáme video. Dotyčnú zatkli len pár minút po incidente.

Adelin nový album je vonku a za prvé tri dni sa z neho predalo vyše 2 milióny kusov. Adele ale nelení a reklamu mu robí ďalej, skočila aj k Jimmymu Fallonovi a s ním si zahrala Box of Lies.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk