Adele a jej nový sexy bodyguard

pridal WonderWoman 28.11.2015 o 22:12


Z ktorého sa idú všetci zblázniť.

Haló? Adele? To som ja. Premýšľala som, či by si mi nedala číslo na tvojho bodyguarda. Chcem s ním… ísť na kávu. Takto nejako by asi vyzeral telefonát každej druhej fanynky (a možno aj fanúšika), ktorá má nový objekt svojich perverzných platonických túžob. Internet je totiž zaplavený flirtujúcimi tweetmi a postami na jeho osobu, lebo zjavne stačí, aby si chlap vyholil hlavu a hodil na seba sako a nový idol je na svete.

Jeho meno je Peter Van der Veen a nie, nie je to šľachtic, ako by mohlo jeho meno naznačovať. Je to bývalý bodybuilder, je Holanďan a 5 rokov robil osobného strážcu Lady Gage. V jednom rozhovore vraj uviedol, že je mu ako sestra. Neviem potom, prečo sa ich pracovno-rodinné cesty rozišli, ale odkedy čerstvo stráži Adele, jeho publicita prudko stúpa. Ja skutočne neviem, čo na ňom všetci vidia a verím, že Adele sa na neho pozerá rovnakými očami. Má totiž priateľa, ktorému by isto nechcela zlomiť srdce a potom mu vyvolávať a ospravedlňovať sa. Ja netvrdím, že je úplne nepoužiteľný, našla som dokonca fotky, ktoré dokazujú, že by nemusel nosiť sako, ani košeľu, ale aj napriek tomu je to celé jeden obrovský boom, ktorý vyšumí skôr, ako sa stihne Kim rozplakať. A tá reve dosť často. Tak povedzte vy, či je ten Peťko tak prudko šukateľný.

Ok, je gentleman.

A má rád psíky.

Vie sa obliekať.

Pôsobí drsne.

Takého ho má veľkého.

Takto vyzeral, keď sypal.

Lepšie.

O dosť lepšie.

Opálenie mu svedčí viac.

Predchádzajúci bodyguard. Tomu hovorím sexy chlap!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk