Courtney Stodden a jej kozy

pridal kara 28.11.2015 o 16:35


Ovce! Ovce. Myslela som ovce…

Ale jej kozy sa nedajú prehliadnuť, takže snáď mi túto malú chybičku odpustíte. Naša milovaná Courtney bola pred pár dňami vyvetrať kozy a aj plyšové ovce na akcii pre organizáciu PETA, na ktorej sa snažila prehovoriť ľuďom do duše, aby prestali kupovať ovčiu vlnu.

„Tento priemysel mi láme srdce. Veľmi málo ľudí vie o tom, ako veľmi pri tom zvieratá trpia. Ovce nedostávajú vodu a jedlo pred strihaním, aby boli slabé a nemali silu sa brániť. Ale keď tieto prirodzene nervózne zvieratá začnú panikáriť, strihači sa im postavia na hlavu a na krk. Vystrašené ovce odhadzujú a búchajú im hlavy o podlahu. Je to strašné. Tiež ide aj o to, že strihači sú zvyčajne platení od objemu, nie podľa odpracovaných hodín. Toto len podporuje, aby pracovali rýchlo a tvrdo, po čom ostávajú ovce s veľkými ranami na svojich telách…a aj na penisoch. Prosím, nepodieľajte sa na tomto utrpení kupovaním vlny počas týchto sviatkov. Namiesto toho si zvoľte bavlnu, umelé vlákna alebo vegánsku vlnu.“

Také súvislé rozumné vety z jej úst som fakt nečakala. Chvíľu som aj uvažovala nad tým, že ich pre ňu asi pripravila samotná PETA, no to by znamenalo, že sa Courtney a jej dvom mozgovým bunkám podarilo zapamätať 10 viet, čo je tiež veľmi málo pravdepodobné. Možno to čítala z papiera, to je jediné možné vysvetlenie.

Courtney skoro na akcii vyslobodila aj kozy, nielen ovce.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk