Sám doma po 25 rokoch

pridal kara 29.11.2015 o 17:41


Ako sa zmenili herci za 25 rokov?

Prvá adventná nedeľa je tu, Vianoce sa blížia a s nimi aj každoročné pozeranie filmu Sám doma. Áno, je to už 25 rokov. Áno, oprávnene sa cítite staro. To je už štvrt storočia! Toľko presne ubehlo pred pár dňami od premiéry nášho obľúbeného vianočného filmu. To je fakt dlhá doba, a tak sa poďme pozrieť, ako sa majú herci, ktorí si zahrali hlavné úlohy.

A začneme, samozrejme, Kevinom. Macaulay Culkin oslávil v auguste 35 rokov. Za sebou má 9 ročný vzťah s Milou Kunis a nechýbali ani problémy s drogami. Z tých sa už vraj dostal, no jednu závislosť nahradil druhou a denne vyfajčí vraj až tri krabičky cigariet. Sám doma bol pre neho vrcholom jeho hereckej kariéry. V roku 2013 založil komediálnu rockovú kapelu Pizza Underground, ktorej sa venuje dodnes.

Kevinova mama Kate, herečka Catherine O´Hara, už má 61 rokov. Narozdiel od Macaulaya sa neprestala aktívne venovať herectvu, no v žiadnom takomto veľkom filme už si nezahrala. Momentálne ju môžete vidieť v novom sitkome stanice CBS – Schitt’s Creek, kde hrá po boku tatka z Prcičiek hlavnú úlohu.

John Heard, ktorý si zahral Kevinovho tatka Petera, oslávil v marci 70 rokov. Do dôchodku sa ale ešte asi nechystá, keďže na budúci rok má naplánovaných hneď niekoľko projektov. Počas rokov sa objavil v množstve známych seriálov, ako napríklad Prison Break, CSI: Las Vegas, NCIS: Los Angeles, nejaký štek mal aj v Modern Family a v roku 2013 si zahral v kinematografickom skvoste Sharknado jednu z hlavných postáv.

Daniel Stern alias zlodej Marv Merchants sa tiež stále aktívne venuje herectvu, aj keď jeho úloha zlodeja Marva je jednoznačne jeho najslávnejšou. Objavuje sa hlavne v seriáloch v epizódnych úlohách (Monk, Family Guy), no od minulého roka môžete 58 ročného Daniela vidieť v jednej z vedľajších úloh v dramatickom seriáli Manhattan.

Joe Pesci alias zlodej Harry Lime bol slávny už v čase premiéry Sám doma, pár mesiacov pred ňou totiž vyšiel film Goodfellas, v ktorom hral jednu z hlavných úloh. Zahral si aj v Smrtonosnej zbrani 2, 3 a 4 a aj vo filme Kasíno. 72 ročný Joe už oddychuje na dôchodku a do nových projektov sa nehrnie.

Devin Ratray, ktorý si zahral Kevinovho staršieho brata Buzza, dosiahol vrchol svojej hereckej kariéry tiež vo filme Sám doma. Odvtedy sa objavoval v rôznych seriáloch ako epizódna postava (The Good Wife, Laq & Order, Supernatural), v roku 2005 sa objavil v MTV šou Damage Control a nejaký štek sa pre neho našiel aj vo filmoch Side Effects a R.I.P.D. Tento rok oslávil 38 rokov.

A ukončíme to Macaulayovým mladším bratom Kieranom, ktorý si vo filme zahral Kevinovho bratranca Fullera. Na toho sa pri dospievaní usmialo trocha viac šťastia ako na Macaulaya, a tak nevyzerá ako posledná prefetovaná troska. Kieran má 33 rokov a na konte má dokonca nomináciu na Zlatý Glóbus za hlavnú úlohu vo filme z roku 2002 – Igby Goes Down, v ktorom si zahral po boku Jeffa Goldbluma, Amandy Peet, Ryana Phillippeho a Susan Sarandon. V roku 2010 si zahral vo filme Scott Pilgrim proti celému svetu po boku Chrisa Evansa a Anny Kendrick. Tento rok sa objavil v seriáli Fargo.

Za 25 rokov sa nezmenili ale len herci, ale aj dom, v ktorom sa film natáčal.

Šťastné a veselé, pikoškári!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk