Elegantné tetovanie

pridal locco 30.11.2015 o 9:46


Ktorej herečke trčí z bikín rybí chvost?

Teda ak dobre vidím. Možno je to aj hviezda. V každom prípade tam niečo trčí. A modrý chumáč chlpov to nie je. Nebudem vás naťahovať ako Pyco publikum a divákov, ihneď po reklame vám prezradím meno dotyčnej medúzy. Čože je to 50-ka? O 8 minút neskôr. Jej meno je Eiza González, je to herečka, speváčka a modelka, má 25 rokov a cecky. Nakoľko je to mexičanka, tak je celkom prirodzené, že cestu za slávou si začala raziť prostredníctvom telenoviel. A išlo jej to tak bravúrne, že sa jej telíčko dostalo až na americký trh. Momentálne hrá v seriáli From Dusk till Dawn. Eiza má celkom zaujímavé estetické cítenie, lebo hento tetovanie nie je jediný zvláštny kúsok na jej dlhom tele.

Aj na pravej nohe má neidentifikovateľný úkaz, ktorý mi pripomína napoly vykľutú kraslicu. Ale Eiza určite pozná význam svojich obrázkov. Potetovať sa dala už vo svojich štrnástich rokoch. Možno to teraz aj trochu ľutuje, rovnako ako mladý analfabet menom Peter, ktorý sa dostal na celu ku škodoradostnému tatérovi. Hneď ako sa chlapci oťukali, mladík ho poprosil, aby mu na predlaktie vytetoval jeho meno, čiže Peter. Tatér samozrejme súhlasil, lebo ešte počas konverzácie sa mu v hlave zrodil diabolský plán. Analfabet Peter a jeho nová kérka zožali na rannom nástupe obrovský potlesk. Ostatní spoluväzni boli normálne vo vytržení. Len Peter ešte netušil, že na predlaktí mu svieti slovo k*kot.

Eiza González na pláži v Miami

Vlasy treba šupnúť do gumičky

Väčšina celebrít si mýli slnečné okuliare s plaveckými

Eiza je asi vodník, nakoľko z vody vychádza úplne suchá

Dúfam, že hodinky má vodotesné

Aj ona má väčšie nohy ako Joey

Nevadí, cecky

V pozadí číha zúfalý Al Bunda

Vlásky si môže zase rozpustiť

 Až takto sa uvoľnila

Je to ryba alebo hviezda? Alebo niečo iné?

Ťahanie bradavky doprevádza bolestnou grimasou

O chvíľu to príde

Tadá, akvárium či obloha z iného uhla

Pár z kobercov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk