Taylor Swift má problém

pridal kara 30.11.2015 o 20:39


Austrálski fanúšikova sa na ňu hnevajú.

Dôvodom je jej sobotňajší koncert v Sydney, ktorým začala austrálsku časť svojho turné k albumu 1989. Taylor si totiž dovolila odspievať si svoj koncert sama. Len ona. Bez slávnych hudobných hostí. Škandál! Za vzburu fanúšikov ale môže tak trocha sama, pretože počas americkej časti turné mala takmer na každom koncerte niekoho pomaly slávnejšieho, než je ona sama. A tak fanúšikovia v Sydney počas celého koncertu zovierali pästičky a netrpezlivo čakali, kto príde na pódium ako hudobný hosť. No nedočkali sa.

Vďaka kráse sociálnych sietí, či čo to ten twitter chce byť, mali hneď aj miesto na vyjadrenie svojej frustrácie. A vyjadrovali ju jedna radosť. Zábavná šou, ale prečo sme nemali aj my hudobného hosťa? Austrália je vždy ukrátená! Vôbec žiaden špeciálny hudobný hosť na koncerte, WTF! Taylor, bola si naozaj dobrá, škoda, že nebol žiaden hudobný hosť. Špeciálnym hosťom v Sydney bol…NIKTO! To bolo fakt skvelé prekvapenie. A mohla by som pokračovať do rána. V nasledujúcich pár dňoch Taylor čakajú koncerty v Brisbane, Adelaide a v Melbourne, snáď sa teda poučila a niekoho zavolá. Keďže fanúšikom už ona sama na jej vlastnom koncerte nestačí.

Los Angeles – Taylor a Justin Timberlake

V LA si zaspievala aj Lisa Kudrow slávnu Smelly Cat z Priateľov

Na ďalšom koncerte v LA sa objavila jej naj kamoška Selena

Do Miami prišiel rozhýbať publikum Ricky Martin

Mick Jagger zavítal na koncert v Nashville

Taylor si zaspievala s Avril Lavigne na koncerte v San Diegu

V Texase sa ako hudobný hosť objavila Ellie Goulding

V Toronte fanúšikov prekvapil manžel Nicole Kidman – Keith Urban

A v Sydney bola… Taylor







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk