Čo týždeň dal

pridal kara 1.12.2015 o 22:42


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Tehotná Anička Hathaway si vyšla deň po prevalení správ o jej tehotenstve na prechádzku s manželom. Usmievala sa od ucha k uchu a ukázala aj rastúce bruško.

Brucho rastie aj tehotnej Ginnifer Goodwin, ktorá má z nejakých pre mňa nepochopiteľných dôvodov ešte stále krátke vlasy.

Nerastú len tehotenské bruchá, ale aj už narodené deti. Takto za pol roka narástla princezná Charlotte. Fotky nafotila jej mamča Kate Middleton.

Dcérku ukázala aj Jenna Dewan-Tatum, ktorá si v nedeľu vyšla nakúpiť na trh aj s 2, 5 ročnou Everly.

Shakira zas vyvenčila svojich dvoch synčekov. Prišla s nimi podporiť Gerarda na jeho futbalový zápas. Naposledy síce Sasha ostal doma, no teraz zobrala oboch chlapcov.

Megan Fox si tiež vyrazila so svojimi synmi von, a opäť nechýbal ani Brian. Napriek rozvodu sa zrejme kvôli deťom snažia, a tak spolu ako rodina strávili aj Deň vďakyvzdania.

Aj Jennifer Garner a Ben Affleck sa kvôli deťom snažia, a tak spolu tiež trávili Deň vďakyvzdania ako rodina. Podľa blízkeho zdroja vraj všetko prebehlo super a všetci sa výborne zabavili.

No nie všetci rozídení spolu takto pekne vychádzajú. Joe Jonas a Gigi Hadid sa rozišli len začiatkom novembra, no Gigi je šikovnica a už má náhradu. Po tom, čo sa prevalilo, že chodí so Zaynom, ju Joe unfollowol na sociálnych sieťach, jeho tiež a vymazal si aj jednu spoločnú fotku, ktorú s ním mal na twitteri. Ale evidentne nie je jediný, ktorý na Giginho nového frajera reagoval negatívne, pretože Gigi napísala na twitter: „Prišla som na to, že jediný spôsob, ako byť šťastná, je žiť tak, ako by tu ten mikroskop nebol. Keby bol nejaký spôsob, ako by som si mohla sadnúť s každým jedným z vás a povedať vám moju stranu príbehu, urobila by som to. Ale nedá sa to. Vôbec nie je potrebné, aby ste súdili niekoho životné situácie, pokiaľ nie sú vaše. Nechajte ma žiť.“

72 ročná Holland Taylor, ktorú poznáte ako Charlieho mamu z Dva a pol chlapa, priznala v rozhovore pre WNYC, že je bisexuálka a má vzťah so ženou. Vraj to nie je žiaden coming out, pretože ona žije otvorene celý život. Meno svojej partnerky odmietla prezradiť, no povedala, že je medzi nimi veľký vekový rozdiel. Už dlhšie sa špekuluje, že Holland tvorí pár so 40 ročnou herečkou Sarah Paulson, s ktorou sú posledný rok nerozlučné, a týmto to v podstate nepriamo potvrdila.

Katy Perry nie je jediná, ktorá robí vianočnú reklamu pre značku H&M. Svoje telo zapredala aj Doutzen Kroes.

Adriana Lima včera odhalila svoju novú voskovú figurínu, ktorá bude v New Yorku v Madame Tussauds. Po dlhšej dobe sa nejaká konečne vydarila a aj sa podobá.

Schudnutý Chris Hemsworth zdobí titulku magazínu Vanity Fair. Chris ale nie je len feši, ale je aj dobrý syn, ako na neho prezradil v nedávnom rozhovore jeho brat Liam. Keď sa Chrisovi začalo dariť, vyplatil rodičom všetky dlhy a len tak mimochodom im povedal, nech si skontrolujú stav účtov. Tatko bol vraj veľmi dojatý. No kto z nás by to neurobil, keby mal možnosť.

Pink včera v Good Morning America oznámila, že je novou ambasádorkou Unicefu. Sústreďovať sa bude hlavne na záchranu podvyživených detí. Večer si potom odskočila k Jimmymu Fallonovi, u ktorého porozprávala o svojej dcére, ktorá našťastie podvýživou netrpí.

Robert Downey Jr. a Chris Evans predstavili u Jimmyho Kimmela teaser trailer k novému Kapitánovi:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk