800 dní

pridal kara 3.12.2015 o 21:33


Jeden, dva, tri, štyri, päť, šesť, sedem, osem, deväť, …

Malá Suri môže počítať pred spaním namiesto ovečiek dni, ktoré nevidela svojho tatka Toma. Ten na ňu serie jak na placatý kameň a malú už nevidel vraj až 800 dní. To by znamenalo, že ho po rozvode s Katie velice rýchlo prešlo navštevovanie malej. Aj keď to chvíľu vyzeralo tak, že Toma osvietilo, jeho scientologické osvietenie je pre neho asi dôležitejšie. Práve scientológia je totiž dôvodom, pre ktorý Tom neudržiava vzťahy so Suri. Tieto informácie priniesol síce The National Enquirer, ale ani tí vždy neklamú a v tomto majú s najväčšou pravdepodobnosťou pravdu. Tom má totiž v cirkvi veľmi vysoké postavenie, a tak sa ho snažia držať od Katie a jej negativity voči scientológii, aby náhodou neotočila aj jeho. Takto to bežne v scientológii funguje, keď z cirkvi vystúpi jeden člen rodiny, ostatní, ktorí v cirkvi ostali, s ním musia navždy a úplne prerušiť kontakty. O týchto vadných praktikách nedávno napísala v knihe herečka Leah Remini, ktorá z cirkvi vystúpila pred dvoma rokmi, no tá mala šťastie, že jej rodina odišla s ňou. Suri to šťastie nemala, a tak sa asi s predstavou normálneho vzťahu s otcom môže rozlúčiť.

Až by som čakala, že Katie si musí po večeroch hlavu mlátiť o stenu, že sa s týmto psychopatom vôbec niekedy zaplietla, no nie. Ona si po večeroch spieva s Adamom Ďuricom „neľutujem“. V nedávnom rozhovore pre Ocean Drive magazín totiž povedala, že neľutuje vo svojom živote nič, pretože zo všetkého sa niečo naučila a všetko ju posunulo niekam ďalej. A snáď len čo najďalej od scientologickej cirkvi.

 Posledné fotky Toma so Suri v júni 2013:

Suri sa darí rásť do krásy aj bez otcovskej lásky

Aj Katke pristane život bez Toma:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk