Pameline cecky

pridal kara 4.12.2015 o 19:04


Tie sú na titulke posledného vydania Playboy magazínu s nahými ženami.

Nočná mora všetkých čitateľov Playboy magazínu je tu. Posledné vydanie s nahými ženami. A potom už žiadne cecky. Z titulky tohto špeciálneho vydania sa na nás usmieva Pamela Anderson, ale to si asi nikto nevšimne, pretože o poschodie nižšie od jej úsmevu sú jej cecky. Pre Pamelu to bolo už pätnáste fotenie pre Playboy a jej štrnásta titulka.

Keďže má Pamela dvoch dospelých synov, o pózovaní pre Playboy sa s nimi radila. Po tom, čo im oznámila, že jej zavolal Hugh Hefner, že ju chce na titulke, jej synovia povedali, že to musí urobiť. Vraj už sú dosť starí na to, aby sa za ňu nehanbili a má ich podporu. Pamela pre Entertainment Tonight prezradila aj to, že to boli práve jej synovia, ktorí jej povedali o zmene formátu Playboya. A čo si o tejto zmene Pamela myslí? „Najskôr som si pomyslela: To myslíte vážne? No potom mi došlo, že je to asi správne. Je ťažké súťažiť s internetom. A „dievča odvedľa“ už viac neexistuje. Fotí si selfie s hlbokým výstrihom. Už tu viac nie je žiadne tajomno. Už to nemá to čaro a nevinnosť, akú to kedysi malo.“

Pamela a jej predošlé titulky pre Playboy







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk