Ronaldo s frajerom

pridal WonderWoman 4.12.2015 o 22:48


Iba žeby nie.

O Ronaldovej sexuálnej orientácii sa vedú polemiky už roky. Je gay? Nie je gay? Ja hlasujem za to, že má radšej klobásy ako donuty. Napriek tomu, že randil so samými sexy modelkami, ako napríklad s Irinou Shayk, alebo ceckatými playmate-kami, nepresvedčil nás o svojej heterosexuálnej orietácii. Veru nie.

Lebo keby to tak bolo, asi by si nepozýval na plavby súkromnou jachtou samých vypracovaných svalnáčov, od ktorých sa nechal natierať a neprecvičoval by s nimi choreografiu Backstreet Boys. A tiež by nemal tak blízko ku svojmu údajnému frajerovi z titulnej fotky, marockému kickboxerovi menom Badr Hari (čo v preklade znamená zlé vlasy a preto je holohlavý). Určite ste už počuli, že kontaktné športy ako sú box a kick box, sú vyhľadávané najmä buzíkmi (to slovo nemyslím ako urážku), lebo sa pri tom môžu beztrestne vychytávať. Vyzerá to, že sa mlátia, ale v skutočnosti ide o tzv. drsné láskanie. No a je vidieť, že aj Badr a Cristiano sa radi oblapávajú. Fotky údajne vznikli na ich spoločnom výlete privátnym lietadlom v Maroku, takže Badr chcel asi svojmu milému ukázať svoju domovinu. A keďže láska nepozná rozdiely, želám vám veľa šťastia, holúbkovia.

Viete, čo znamenajú tie palce…

Aj tu

Aj krajní chlapci to majú radi palcom

A zopár dôkazných fotiek

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk