Kim oznámila meno svojho syna

pridal kara 7.12.2015 o 20:21


A je to ešte horšie, než ste čakali.

Kim ma nikdy neprestane prekvapovať. A Karol asi tiež nie. A spojenie týchto dvoch exotov asi nemohlo dopadnúť ináč. Kim práve oznámila meno ich syna na svojej platenej webovej stránke. A nie je to Easton, ako sa pôvodne špekulovalo. A stredné meno nie je Robert po jej nebohom otcovi, ako sa špekulovalo včera. Ich syn je svätý. Áno, tieto dve pomätené hlavy pomenovali svoje prvé dieťa Severozápad a svoje druhé dieťa Svätý. Chudák chlapec. Tuším nie len Kourtneyine deti budú potrebovať v budúcnosti terapiu. Ale teda uznávam, že s ich predstavivosťou asi mohol chudák chlapec dopadnúť aj horšie než ako Saint West. Aj keď neviem ako. Ale oni by určite na niečo prišli, keby sa veľmi posnažili.

Kim k oznámeniu mena okrem chutných smajlíkov pridala aj infošku, že malý vážil pri pôrode 3650 gramov. Malá North mala len 2240 gramov, takže Kim sa natrápila o čosi viac ako pri prvom pôrode.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk