Záhada vyriešená

pridal kara 12.12.2015 o 19:12


Už vieme, čo môže za vychudnutú postavu Cheryl Cole.

Za znepokojivým výzorom Cheryl zrejme stojí trápenie, konkrétne problémy v manželstve. A preto ju naďalej budem volať Cheryl Cole, aj keď už je oficiálne Cheryl Fernandez-Versini. Po prvé je to debilne dlhé meno a po druhé už ho zrejme aj tak nebude ktovieako dlho používať.

Že má problémy v manželstve ma vôbec neprekvapilo, keďže svojho manžela poznala v čase svadby len tri mesiace. To by som asi nového frajera ešte ani nepredstavila rodičom, a nie sa za neho vydala. Ale Cheryl je asi o čosi romantickejšia a naivnejšia ako ja, a tak sa 7.7.2014 za Jeana-Bernarda vydala. A odvtedy tuším drží protestnú hladovku.

Tou zrejme protestuje proti životnému štýlu jej nového manžela. Cheryl sa totiž podľa blízkeho zdroja vôbec nepáči, že neustále žúruje. Vraj si uvedomila, že sa s manželstvom unáhlila a toto rozhodnutie teraz ľutuje. Začiatkom tohto roka si už vraj skoro dali pauzu, no nakoniec sa rozhodli na vzťahu pracovať. Je to asi preto, že Cheryl sa asi nechce strápniť v očiach verejnosti a chce si zachovať tvár. Problémy naznačuje aj fakt, že od júla sa spoločne objavili na verejnosti iba raz. Blízky zdroj povedal: „Cheryl a JB majú vážne problémy. Je to veľmi smutné a snažia sa to vyriešiť, ale to asi vysvetľuje, prečo sa Cheryl nemá dobre. Mnoho z nás si myslelo, že začiatkom tohto roka si dajú pauzu, ale namiesto toho sa rozhodla dať vzťahu ďalšiu šancu a pracovať na tom. Všetci sa o ňu bojíme, jej mama, jej priatelia a veľa jej známch neverí Jean-Bernardovi, veľmi málo ľudí o ňom vôbec niečo vie. Ale zachovať si tvár je pre Cheryl veľmi dôležité a myslím, že bude bojovať za záchranu manželstva.“

DailyMail včera kontaktovalo jej hovorcu, aby sa vyjadril k správam o problémoch v manželstve, no ten odmietol komentovať. A to asi hovorí samé za seba.

Cheryl a Jean-Bernard







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk