Shia LaBeouf a jeho call centrum

pridal WonderWoman 13.12.2015 o 15:05


Chcete sa vyrozprávať? Zavolajte Shiovi.

Shia je fakt týpek. Respektíve z jeho pohľadu umelec. Rozhodol sa založiť vlastné krátkodobé call centrum. V rámci projektu Touch My Soul, na ktorom spolupracuje s dvoma ďalšími ľudmi, si v galérií v Liverpoole rozložili stolík, 3 stoličky a nasadili slúchatka na uši. V galérii tento týždeň prebieha výstava Follow, ktorá sa zameriava na pôsobenie ľudí na sociálnych sieťach. Shia, Luke Turner a fínska umelkyňa Nastja Sade Ronkko sa týmto (vraj umeleckým) spôsobom snažia bojovať proti instagramovým lajkom a tweetom.

Ústredná myšlienka ich projektu je definovaná otázkou na zamyslenie. „Vo svete, kde využívame instagram a twitter lajky na to, aby sme posúdili kto a čo je dôležité, a od slávy nás delí len jedno kliknutie, aký dopad má v skutočnosti internet na to, ako rozmýšľame o sebe a o tých okolo nás?“ Takže kto by chcel dostať odpoveď na túto otázku, alebo len tak pokecať so Shiom, môže ešte dnes do 18:00 zavolať na telefónne číslo +44 (0)151 808 0771 a dotknúť sa tak jeho umeleckej duše. Potom dajte vedieť, aké to bolo.

Shia so svojimi telefonickými parťákmi

A takýto zničený odchádzal vo štvrtok po prvom dni v „práci“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk