Speváčka Willow Smith

pridal kara 14.12.2015 o 16:05


Willow vydala svoj debutový album.

Podnikavé dietky má ten Will Smith. Jaden si sám šije oblečenie a stavia pyramídy a 15 ročná Willow píše pesničky a spieva. Už v polke septembra zverejnila videoklip k pesničke Why Don´t You Cry, ktorá na albume tiež nechýba. Willow jeho vydanie nijako neavizovala, zahrala sa troška na Beyoncé a z ničoho nič ho zavesila na internet. Album sa volá Ardipithecus, je na ňom 15 pesničiek a z toho 14 napísala celé Willow. Ardipithecus k dispozícii na iTunes a Spotify. A prečo Ardipithecus?

„Ardipithecus Ramidus je vedecký názov pre prvé kosti hominidov nájdené na Zemi. Tento hudobný súbor som po nich chcela pomenovať, pretože počas písania týchto pesničiek som prešla istým prerodom. Bolo to kopanie hlboko do pôdy môjho srdca a nachádzanie kúskov môjho starovekého ja, ktoré rozprávalo príbehy, ktoré nakoniec skončili ako texty piesní. Ardipithecus je môj prvý album v mojej kariére a cítim sa požehnaná, že môžem svoju evolúciu zdieľať so svojimi svetložrútmi*, a naďalej pokračujem v spoznávaní svojich vnútorných svetov.“

*Že kto dp sú svetložrúti? Willow toto skvelé meno vymyslela pre svojich fanúšikov. V angličtine je to LightEaters, ale vadnosť tohto názvu lepšie vynikne, keď je to preložené.

A tu máte malú youtube ochutnávku. Malú len preto, že všetko ostatné už bolo zablokované kvôli autorským právam:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk