Najsexy muži roku 2015

pridal kara 16.12.2015 o 22:59


Pikošky rozhodli!

Áno, správne ste to pochopili, aj my máme rebríček najsexy mužov. Majú ho už skoro všetci a my predsa nebudeme o nič horší. A tak sme nominovali, hlasovali a rozhodli sme. Prinášam vám teda exkluzívne po prvýkrát pikoškársky rebríček najsexy ľudí, ktorý máme v pláne robiť každoročne. A nebojte sa, na ženy sme nezabudli, tie budú zajtra.

10. Tom Hardy 

Začneme odspodu. Na desiatej priečke sa umiestnil herec Tom Hardy. A dôvod je jednoduchý. Nič nie je viac sexy, než chlap, ktorý miluje psíkov. A keď k tomu prihodíte Tomov herecký talent a jeho svaly, nedalo sa inak a v našom rebríčku skrátka chýbať nemohol.

9. Javier Bardem

O Javierovi sa veľa nepíše a to je veľká chyba. Javier je herec, manžel Penelope Cruz a otec jej detí, a čo je najdôležiejšie, neskutočný sexoš s obrovskou charizmou. Momentálne natáča s Orlandom a Johnnym pokračovanie Pirátov, a tak sa snáď jeho prítomnosť v médiách troška znásobí.

8. Liam Hemsworth

Liam je popri ostatných v tomto rebríčku ešte také štenco, ale už teraz sa mu nedá odoprieť jeho status sexoša. Láska k zvieratám je sexy a Liam ich miluje až natoľko, že sa kvôli nim stal vegánom. A keby nebolo jeho minulosti s vyšinutou psychopatkou Miley, možno by sa umiestnil v našom rebríčku aj trocha vyššie.

7. Channing Tatum

Channing nám tento rok priniesol do kín film plný polonahých sexošov Magix Mike XXL, a tak tu nesmie chýbať ani on. Vo filme opäť predviedol svoje úžasné telo a keď k tomu prirátame ešte aj jeho krásnu manželku Jennu, sme na tom troška ako herečka Emilia Clarke, ktorá by s nimi rada šla do trojky.

6. Ryan Gosling

Ách, Ryan. Ten v našich srdciach zanechal nezmazateľnú stopu už pred jedenástimi rokmi filmom The Notebook, a tak naša láska k nemu naďalej trvá. To, že občas odhalí hruď v nejakom filme alebo v Saturday Night Live, je len ďalšie plus. A aj keď by mohol mať každú druhú, Ryan na to kašle a je to správny chlap, ktorý našiel všetko čo hľadal v svojej polovičke Eve Mendes, o ktorej veľmi pekne rozpráva.

5. Chris Pratt

Chris sa dostal do povedomia verejnosti ako sexoš len minulý rok, keď si zahral vo filme Guardians of the Galaxy. Tento rok svoj status potvrdil v Jurskom svete, ktorý som síce mala problém vôbec dopozerať, ale kvôli nemu som to už nejako dobojovala. Momentálne natáča pokračovanie k obom filmom, a tak sa máme na čo tešiť. Okrem toho, že je sexy, je aj vtipný, sympatický a žije usporiadaným rodinným životom.

4. Robert Downey Jr. 

Do Roberta Downeyho Jr. sme sa prvýkrát zamilovali, keď sa nám predstavil ako Tony Stark v Iron Manovi. Druhýkrát sme sa do neho zamilovali, keď sme zistili, že v tom filme v podstate ani nehrá a rovnako strelený a vtipný je aj v skutočnom svete. Život Avengera ho naplno zamestnával aj tento rok, najskôr pri premiérovaní Age of Ultron a potom pri natáčaní Captain America: Civil War.

3. Hugh Jackman

Hugh sa prebojoval na tretie miesto, pretože okrem toho, že je svalnatý a sexy a nebojácny Wolverine, je to aj slušný chlap bez škandálov, ktorý má rád zvieratká a čo je najdôležitejšie, hlavne svoju manželku. S Deborrou-Lee oslávia dvadsiate výročie svadby v apríli budúceho roka a Hugh o nej neskutočne krásne rozpráva. A takáto vernosť a oddanosť je sexy ešte viac, než veľké svaly.

2. Chris Hemsworth

Chrisa tento rok magazín People zosadil z jeho trónu najsexy muža, no smútiť nemusí, lebo na pikoškách sa prebojoval až na druhé miesto. A to aj napriek tomu, že nám tento rok nejako pochudol. Na naberaní svalov už ale začal aktívne pracovať a predviedol ich minulú sobotu v SNL. Aby som to skrátila, 15 kíl hore alebo dole, Chris je stále kus chlapa.

1. Joe Manganiello

Fanfáry! Prvé miesto získal Joe Manganiello. Joe sa tento rok objavil vo filme Magic Mike XXL, ktorý natáčal v bolestiach kvôli natrhnutému bicepsu. Ale čo by pre nás neurobil, aby sme sa mohli pokochať. Na to, aby bol sexy, ale vôbec nemusí byť vyzlečený. V slušivom obleku a so sexy pohľadom tiež stojí za hriech. Neodolala mu ani sexica Sofia Vergara, ktorá sa za neho pred pár týždňami vydala. A odolať nevieme ani my, preto Joe získal prvé miesto.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk