Demi Lovato vo vlnách lásky

pridal WonderWoman 17.12.2015 o 22:40


Láska dáva ľuďom krídla.

Alebo aspoň Demi áno. A jej frajer Wilmer Valderrama má kurevsky silné ruky, keď ju udvihol. Nechcem tým povedať, že je Demi tučná, to by som si po tom, ako prekonala bulímiu nedovolila, ale určite nie je ani ľahká ako pierko. Napriek tomu si trénovali pamätnú scénu z Hriešneho tanca a asi tak na šesťdesiat percent sa im podarila.

Včera sa takto spolu jašili a mojkali v karibských vlnách na ostrove St. Barts. Demi tam mala v ten týždeň vystúpenie a chystá nejaký tajný projekt s modelkami Victoria´s Secret, ktoré sú tam na fotení. Staviam na nový klip plný anjelic a určite sa v ňom bude hrať na modelku aj Demi. Svoju zamilovanosť však rozhodne nehrá. Je vidno, ako veľmi je zaláskovaná a že priam miluje zem, po ktorej Wilmer kráča. Sú spolu už slušných päť rokov a ona vyzerá stále rovnako čerstvo zaľúbená. A to aj napriek dvanásťročnému vekovému rozdielu. Tak nech im to šťastie vydrží.

„Uiiii, som lietadlo a lieetam!“

A dolítals, Batmane

Konečne dobrý výber plaviek

Zozadu to nie je najlepšie, ale nevadí

Pekné tenisky

„Pozor, morský ježko, rýchlo von!“

Kontrola celulitídy

Holubičky

Objímačky

Fotečka na Instagram

A samozrejme selfie

A môže sa ísť domov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk