Kaley Cuoco nevie byť sama

pridal kara 17.12.2015 o 21:36


A tak si už stihla nájsť nového frajera.

A ja len dúfam, že nebudem za tri mesiace oznamovať jej ďalšie zásnuby. Kaley ako čerstvá tridsiatnička asi nechce strácať čas, a tak už tri mesiace po podaní žiadosti o rozvod opäť randí. Tikanie biologických hodín je zrejme neúprosné a Kaley je zrejme zamilovaná do lásky a sama byť nevie. No možno by jej to aj prospelo, aby zase nenaletela nejakému zlatokopovi. Ale Kaley sa asi rozhodla, že s tridsiatkou začne úplne nanovo, nechala si pretetovať dátum svadby a našla si nového frajera.

Učaroval jej takmer o 17 rokov starší seriálový herec Paul Blackthorne. S ním ju okrem rovnakého povolania spája aj láska k zvieratkám. Len pár dní po zverejnení jej prekrytého tetovania zavesila na Instagram fotku na podporu Paulovej charity na záchranu nosorožcov. Kaley je veľká milovníčka zvierat a chlapi, ktorým záleží na zvieratách, sú sexy, a tak slovo dalo slovo a títo dvaja vraj tvoria pár. Blízky zdroj to nabonzoval magazínu UsWeekly. Vraj sa má Kaley po rozvode výborne a s Paulom je to síce ešte veľmi čerstvé, ale je z toho nadšená. Kaley, len sa nenadchýnaj príliš a daj tomu aspoň rok, než sa opäť zasnúbiš.

Kaleyn nový objav Paul Blackthorne







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk