Najsexy ženy roku 2015

pridal kara 18.12.2015 o 18:20


Pikošky rozhodli!

Nezabudli sme ani na ženy, aj tie sme zoradili do rebríčka. A tu je náš výber za rok 2015:

10. Megan Fox

Megan v rebríčku skrátka chýbať nemôže, aj keď má to najlepšie už dávno za sebou. Svoju nádhernú tvár znehodnotila plastikami a botoxom, a to ešte nemá ani 30. No keď sa vykašle na prehnaný makeup a nie je čerstvo napichaná, je to stále poriadna sexica a dokonca sa na seba ešte stále podobá. Od leta je z Megan opäť slobodná žena, a tak sa snažila dostať späť do našich sŕdc sexy kostýmami na natáčaní Ninja korytnačiek. Podarilo sa. Fotky síce staršie, ale moje obľúbené.

9. Miranda Kerr

Pri Mirande vôbec nevadí, že už dávno nie je povolaním anjel. Svoje telo a podozrivo väčšie prsia ukazuje v reklame na podprsenky Wonderbra, a aj vďaka tomu sa jej určite podarilo učarovať miliardárovi Evanovi Spiegelovi. A učarovala aj nám. A aj keď neboli všetky jej fotenia v tomto roku úplne vydarené, na titulke Harper´s Bazaaru nám to vynahradila aj s úrokami.

8. Kate Hudson

Kate Hudson tento rok ide karta. Takto pred rokom zrušila zásnuby s Mattom Bellamym a rok 2015 si naplno užila ako slobodná žena. V bikinách pobehala polku sveta, dávala jeden rozhovor za druhým, nafotila krásnu kampaň pre Campari a popri tomto všetkom si stihla nabaliť aj o 13 rokov mladšieho zajačika Nicka Jonasa, s ktorým si krátila čas počas dlhých jesenných nocí.

7. Scarlett Johansson

Sexoška Scarlett mala tento rok celkom rušný. Okrem mamičkovania stihla odpremiérovať Avengerov, natočiť Hail, Caesar! a pokračovanie Kapitána Ameriku, založiť si kapelu a stať sa druhou najlepšie zarábajúcou herečkou. Ale Scarlett je nie len pracovitá a akčná, ale je aj sexy. Až natoľko, že ani latentný homosexuál ako John Travolta sa od nej nevie odlepiť. A my by sme sa tiež neodlepili, keby máme tú možnosť.

6. Rihanna

Rihanna tento rok tvrdo pracovala na nahrávaní nového albumu, no našla si čas aj na to, aby nám ukázala cecky, zadok, zaplávala si so žralokmi a vyrazila nám dych na karnevale v Barbadose. A aj keď chodí niekedy hrozne zrichtovaná, má v sebe niečo, vďaka čomu je sexy, aj keď sa o to nesnaží. Väčšinou sa ale asi aj tak snaží.

5. Sofia Vergara

Lebo cecky. To by vám určite povedal locco. A kto som ja, aby som hľadala ešte iné dôvody. Ale poviem vám toľko, že Sofia má za sebou úspešný rok, počas ktorého sa vydala za nami vymenovaného najsexy chlapa a stala sa najlepšie zarábajúcou seriálovou herečkou. Sofia si nenechala tento rok pokaziť ani svojím psychopatickým bývalým a vyzerá šťastná ako nikdy predtým. A hlavne sexy ako nikdy predtým.

4. Nicole Scherzinger

Nikolka nemá za sebou dobrý rok, a tak sme sa rozhodli potešiť ju zaradením do rebríčka. A to aj napriek tomu, že sa tento rok odfarbila. Ale jej dočasnú farbosleposť sme pripísali zlomenému srdcu. Zlomené srdce si ale liečila na dovolenkách v bikinách, v ktorých vyzerá tak dobre, až sme zabudli, že jej tmavé vlasy idú viac. Nicole je skrátka kočka a štvrté miesto si rozhodne zaslúži.

3. Jessica Alba

Podnikateľka Jessica Alba sa prebojovala až na tretie miesto. Ďakovať za to môže svojej prirodzenej kráse a postavičke ako lusk, ktorá vôbec nepotrebuje zásahy fotošopu.

2. Candice Swanepoel 

Naša milovaná Candice skončila na druhom mieste. Prečo? Lebo je krásna vyzlečená aj oblečená, čiernobiela aj farebná, odpredu aj odzadu. Candice skrátka nemá chybu a môžeme len závidieť modelovi Hermannovi Nicolimu, ktorému v auguste povedala áno na jeho žiadosť o ruku.

1. Rosie Huntigton-Whiteley

Hlasovali sme, až sme vyhlásili za najväčšiu sexošku tohto roka práve modelku Rosie. Tá sa tento rok objavila aj v rebríčku najsexy modeliek sociálnych sietí, a tak nemôže chýbať ani v tom našom. Rosie nie je žiadna hanblivka, tento rok sa pre naše potešenie vyzliekla hneď niekoľkokrát a vždy to stálo za to. Pristalo jej to aj na červených kobercoch a sexepíl z nej srší aj pri obyčajnom nakupovaní.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk