Rihanna vo vani

pridal kara 19.12.2015 o 20:44


Mokrá a nahá Rihanna chce, aby ste si kúpili jej nový album.

Ten už mal byť dávno vonku, no Rihanna nás ešte stále naťahuje a dátum skutočného vydania je stále neznámy. Na kúpu nového albumu nás ale neláka novými pesničkami, ale sériou psychopatických videí. Možno by ste čakali, že som si už na jej psychopatické videá mohla zvyknúť, no stále sa mi to nepodarilo. V tom poslednom je nahá Riha vo vani s kvalitným nánosom vodeodolnej omietky. Gúľa očami a sleduje ľudí, ktorí stoja za sklom alebo za čím. Neviem o čo ide, ale nedáva to vôbec žiaden zmysel. Pripadá mi to trocha ako vystrihnuté z nejakej nočnej mory. Neviete čo sa deje, nechápete, kde to vlastne ste, ale máte z toho všetkého nejaký zlý pocit. Celé divné, ale musím uznať, že Riha tam vyzerá super.

Tieto zmagorené videá ale nie sú len reklamou na jej nový album, ale sú súčasťou jej 25 miliónového kontraktu so Samsungom a spoločnosťou Punchdrunk. Kochajte sa.

 



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Rihanna




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk