Komu pristála na penise včela?

pridal WonderWoman 20.12.2015 o 22:59


Našťastie len plyšová.

Zrejme vám ako prvé napadla Miley Cyrus, ale tá nosieva „len“ umelý penis, na ňom už nič. Plus keď sa zadívate bližšie, ide o dosť maskulínne torzo, takže Miley to fakt nebude. Tú plyšovú včelu si pritíska na penis náš starý známy Zac Efron. Keď nestačí ženská hlava, príde na rad včelia…

Toto však nie je spôsob, akým si Zac kráti dlhé chvíle v súkromí. Sú to len zábery z traileru nového filmu Dirty Grandpa, v ktorom hrá po boku slávneho Roberta De Nira. Robert už (žiaľ) netočí kvalitné mafiánske filmy, ale blbé americké komédie, a tak vo svojich sedemdesiatich dvoch rokoch pobehuje hore bez a kláti mladé pipky. Samozrejme, iba na filmovom plátne. Hrá tu Zacovho dedka, ktorý po smrti svojej ženy nemyslí na nič iné, ako si poriadne vyhodiť z kopýtka. Vezme preto svojho vnuka, ktorý má tesne pred svadbou, na nezabudnuteľný výlet na Floridu, kde na nich čakajú drogy, chlast a ženy. Aké originálne… Jediné pozitívum je, že z homo tintítka z High School Musical sa vysekal celkom použiteľný chlap a tak aspoň po vizuálnej stránke bude mať tento film zmysel.

 Trailer č.1

Trailer č. 2 so včelou na penise







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk