Čo dva týždne dali

pridal kara 23.12.2015 o 22:07


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

The Rock už je tatko! 16. decembra sa mu narodila dcérka Jasmine a na Instagrame už sa stihol aj pochváliť jej fotkou.

Aj Hugh Grant sa teší z nového prírastku. Začiatkom decembra sa mu narodilo dieťa s Annou Eberstein. S ňou už jedno dieťa má a okrem toho má ešte ďalšie dve deti s Tinglan Hong. S ani jednou ale netvorí pár a deti si robí na striedačku. Najprv sa mu šmyklo s Tinglan a narodila sa mu dcérka, ktorá má 4 roky. Úloha otca sa mu zapáčila a tak presedlal na Annu a urobil si s ňou syna. A ešte počas jej tehotenstva si spravil syna aj s Tinglan. Čo sa mu narodilo do štvorice zatiaľ nevieme a ja len dúfam, že na deti prispieva toľko, že ich mamičkám z toho vyjde aj na zaplatenie terapie. Lebo ak im toto nevadí, zaručene ju potrebujú.

Nech sú tie Kardashianky akokoľvek švihnuté, detičky robia fakt milené. Po ročnej prestávke sa vrátili k ich tradícii s rodinnou Christmas Card, no tento rok to poňali troška jednoduchšie, než tie predošlé. Na fotke sú len deti. North, Penelope, Mason a Reign. Malý Svätý chýba, lebo fotka sa fotila v čase, keď ešte nebol na svete.

A keď už sme pri tých Kardashianskách… Kim má novú appku s vlastnými smajlíkmi. Za jeden deň sa z nej stala najsťahovanejšia applikácia v App Store. Čo sa to deje s týmto svetom?

Tom Hanks dostal ten najkrajší vianočný darček. Jeho žena sa vyliečila z rakoviny. Prezradila to minulý týždeň magazínu People a povedala, že je 100%ne zdravá a vyliečená.

Na konci septembra sa rozhodol Sean Penn zažalovať Leeho Danielsa za reči o tom, že kedysi bil Madonnu. Madonna je na Seanovej strane a súdu poskytla nasledovné vyhlásenie: „Aj keď sme určite mali viac než len jednu veľkú hádku počas nášho manželstva, Sean ma nikdy neudrel a ani ma nijak inak fyzicky nenapadol a všetky informácie o tom, že to tak bolo, sú poburujúce, zlomyseľné, bezohľadné a nepravdivé.“

U Bena Afflecka úraduje kríza stredného veku. Ten si po rozvode s Jennifer nechal cez celý chrbát vytetovať obrovského farebného a hlavne škaredého fénixa.

Miranda Kerr svojou nahou titulkou pobúrila ľudí v Austrálii. Jedna z najväčších sietí supermarketov v krajine stiahla z predaja toto vydanie magazínu Harper´s Bazaar, pretože pobúrení ľudia vraj písali sťažnosti.

Magazín Sports Illustrated vymenoval Serenu Williams za športovkyňu roka. Pri retušovaní titulky sa im ale tuším troška šmykla ruka, pretože Serena nemá takéto nohy ani náhodou.

Miley Cyrus nás straší z titulky ďalšieho magazínu, tentokrát je to PLASTIK magazine.

Alyssa Milano v sobotu oslávila 43. narodeniny a rozhodla sa vrátiť sa ku krátkemu účesu, aký chvíľu mala aj počas natáčania Charmed.

A že Missky sú nudné. Prdlajs, fajnová zábavička to bola. Finále Miss Universe dopadlo parádnym fiaskom. Kolumbijská misska Ariadna Gutierrez totiž vyhrala, ale iba na pár sekúnd. Potom dobehol naspäť zmätený moderátor, ktorý priznal, že poplietol poradie na lístku a Ariadna je len prvou vicemiss. A tak jej sňali korunu z hlavy a dali ju filipínskej miss. Hotová tragédia. No keď si k tomu prirátate to, že Ariadna vyzerá ako totálna kópia Sofie Vergari, myslím, že má o kariéru postarané.

nechýbali ani slzičky

V Londýne sa už v júni začne hrať predstavenie Harry Potter and the Cursed Child, a tak bolo načase vybrať hercov. A tak vybrali, na fotke nižšie v poradí Ron, Hermiona a Harry. Z Hermiony je černoška a celý internet sa búri.

Macaulay Culkin sa rozhodol, že nám pokazí Vianoce. Alebo aspoň zážitok z pozerania Home Alone. Podľa videa si trúfnem tvrdiť, že je stále na drogách. A nikdy nepochopím, čím pred rokmi učaroval Mile Kunis.

Channing sa minulý týždeň zastavil u Jimmyho Fallona a porozbíjali si o hlavy zopár vajec:

Jennifer Lawrence si zase odskočila do Watch What Happens Live, kde prezradila, že s Liamom Hemsworthom sa bozkávali aj mimo natáčania.

Silná dvojka Tina Fey a Amy Poehler túto sobotu hosťovali v Saturday Night Live a nikoho asi neprekvapí keď poviem, že to bolo super. Nová sezóna je zatiaľ fakt vydarená.

Jimmy Kimmel nám dal predčasný vianočný darček v podobe pokračovania jeho slávnej série, v ktorej celebrity o sebe čítajú nepríjemné tvíty:

Trailer na nové ninja korytnačky je už vonku, a tak si môžete vychutnať pohľad na Meganinu prerobenú tvár.

Posledné dva týždne boli na youtube celkom silné. Objavila sa tam dokonca aj Sarah Jessica Parker, ktorá si pokecala s Billym v šou Billy On The Street:

Rihanna pokračuje aj tesne pred Vianocami v strašení nás psycho videami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk