Celebritné veštby na rok 2016

pridal kara 28.12.2015 o 21:02


Čo sa bude diať v živote celebrít v roku 2016 vyveštil celebritný veštec Thomas John.

Minulý rok mu nejaké tie veštby vyšli, a tak som sa rozhodla, že si na jeho predpovede budúcnosti posvietim aj tento rok. Predpovedal svadbu Jennifer Aniston a Justina Therouxa, aj keď do miesta sa netrafil, vyšla mu predpoveď druhého tehotenstva Kim Kardashian a uhádol aj to, kedy tehotenstvo oznámi, uhádol, že v bruchu Kate Middleton sa skrývalo dievčatko a aj to, že jedno z jej mien bude Diana (aj keď to nám bolo jasné asi všetkým). Ostatné mu síce veľmi nevyšlo a skôr ako na veštenie to vidím na šťastné náhody, ale myslím, že bude sranda sa opäť o rok pozrieť na to, čo mu vyšlo a čo nie, takže poďme na to.

Thomas ešte stále vidí v blízkej budúcnosti Beyoncé a JayZho rozchod. Veštba druhého dievčatka na rok 2015 mu nevyšla a na rok 2016 od nej upustil. Vidí tam len rozvod, no ešte predtým sa vraj bude konať obrovský škandál v spojitosti s neverami.

2016 bude vraj skvelý pre problémového Justina Biebera. Okrem mnohých úspechov ho čaká aj staronová láska – so Selenou Gomez spolu budú tráviť veľa času, ale nič vážne to vraj nebude. V novom roku sa vraj totiž zapletie aj s nejakou staršou ženou.

Láske Taylor Swift a Calvina Harrisa podľa Thomasa odzvoní. Dotkne sa ich obrovský škandál s uniknutými fotkami a videami, ktorý podľa Thomasa môže vyústiť až do rozchodu.

Miley bude v roku 2016 potrebovať veľa dupačiek, no tentokrát už nie pre seba. Miley sa vraj budúci rok rozhodne pre adopciu. Toto označujem vopred za bullshit, lebo neverím, že po tomto svete kráča človek, ktorý by jej dal dieťa.

Charlieho Sheena nečaká ľahký rok. To ale viem aj bež kryštálovej gule. Valí sa na neho jedna žaloba za druhou a situácia sa vraj ešte zhorší. V Hollywoode ho odpíšu, no neskôr sa mu podarí urobiť veľký comeback.

Princ Harry by mal v roku 2016 nájsť svoju vyvolenú a usadiť sa. V roku 2017 podľa Thomasa oznámia zásnuby.

Thomas vidí niečo nové aj u Marilyn Monroe. V roku 2016 by sa mali objaviť nové dôkazy, ktoré budú potvrdzovať špekulácie o tom, že bola zavraždená.

A nakoniec Thomas vyveštil, že v roku 2016 zomrie Hillary Clinton, Betty White a Dolly Parton. Tieto predpovede mu, dúfam, nevýjdu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk