Čo týždeň dal

pridal kara 31.12.2015 o 18:31


Ako vyzeral posledný týždeň tohto roka v životoch celebrít?

Eddie Redmayne čaká s manželkou Hannah bábätko. Blízke zdroje to potvrdili magazínu People. Pre oboch to bude prvé dieťa.

41 ročný Ryan Phillippe sa zasnúbil so svojou 24 ročnou priateľkou Paulinou Slagter. Zásnuby prebehli priamo na Vianoce.

Dramatický rozvod Jeremyho Rennera a Sonni Pacheco je na konci. Jeremy bude platiť 13 tisíc dolárov mesačne ako výživné na svoju 2 ročnú dcéru Avu. Tú budú mať so Sonni v striedavej starostlivosti.

Už pol roka od seba, no napriek tomu stále spolu. Ben Affleck a Jennifer Garner spolu ešte stále bývajú a už im to vraj poriadne lezie na mozog. „Pochopiteľne. Je to čudná situácia, že spolu bývajú, ale už netvoria pár. Pre oboch je to frustrujúce, no aspoň nateraz je to podľa nich to najlepšie riešenie. Robia to, čo je najlepšie pre ich deti.“

Vyzerá to tak, že Bella Hadid a Víkend sa nakoniec nerozišli. Počas posledných pár dní spolu žúrujú v kluboch v Miami a v pondelok ich nafotili na jachte s priateľmi. Možno sa len inšpirovali Kylie Jenner a jej nedávnym vymysleným rozchodom, pretože chceli troška publicity.

Angelina a Brad sa vybrali na sviatky do Thajska aj so svojimi deťmi. No sviatky pokoja to pre nich úplne neboli, cez víkend si tam ich 12 ročný syn Pax zlomil nohu.

Brad, Madoxx, Pax, Angelina

Rosie Huntington-Whiteley a Jason Statham sa tiež vybrali dovolenkovať do Thajska, no u nich je to zatiaľ bez zlomenín.

Manželia Sacha Baron Cohen a Isla Fisher darovali 1 milión dolárov sýrskym utečencom. Tento milión rozdelili medzi dve charity – Save the Children a International Rescue Committee.

Bill Cosby má na krkú prvé oficiálne obvinenie. To je kvôli incidentu z roku 2004. Je obvinený z toho, že nadrogoval a sexuálne zneužil jednu ženu z Philadelphie. Včera bol na neho vydaný zatykač, dnes sa dostal von vďaka zaplateniu miliónovej kaucie. Jeho právnik vyhlásil, že sa budú brániť a Cosbyho meno bude očistené. A tu máte jeho včerajšiu fotku z polície.

Rob Kardashian to počas sviatkov asi prehnal s koláčikmi. Prišlo mu až tak zle, že ho museli odviesť do nemocnice. Tam mu bola diagnostikovaná cukrovka.

Amber Rose je idiot. Ale veď to nie je žiadna novinka. V pondelok ráno sa jej podarilo tvítnuť svoje telefónne číslo. Veľmi by ma zaujímalo, ako sa takéto niečo môže stať náhodou. O pár minút ho síce zmazala, no zopár z jej 3 miliónov sledovateľov si stihlo číslo uložiť, a tak bola Amber nútená ho dať zrušiť.

Minulý týždeň boli konečne zverejnené prvé fotky Benedicta Cumberbatcha v úlohe Doctora Strangea.

Lea Michele porozprávala pre Popsugar o jej novoročných predsavzatiach. Aké predsavzatia si dávate vy?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk