Úplne normálna celebrita

pridal locco 5.1.2016 o 10:05


Na fotkách v magazíne Harper’s Bazaar.

Spánok priamo na dlažbe má jednu obrovskú výhodu. Ak sa počas spánku často prehadzujete, nevŕzga pod vami posteľ. Žiadne nevýhody tohto luxusu som zatiaľ neobjavil, ale ak sa mi ešte niekedy podarí zozbierať zo zeme, možno na nejaké prídem. Jedno však viem určite. Keď zavítam na titulnú stránku hocijakého bulváru, ktorá je poskladaná z thumbnailov fotiek dnešných akože celebrít, zakaždým mám pocit, že cez výklad obchodu pozerám na maturitné tablo študentov zo špeciálnej školy. Preto je mi veľkou cťou, že sa mi pod ruky dostal niekto rozumný.

46-ročná herečka Cate Blanchett nepatrí medzi celebrity, ktoré bulvár demoluje v pravidelných intervaloch. Asi preto, lebo nepije, nefetuje, zbytočne sa nepretŕča, nerobí si selfie, dokonca si roky vystačí s jedným partnerom. Takže do bulváru sa dostane iba vďaka výsledkom svojej práce, čo je v dnešnej dobe veľmi zriedkavé. Priam výnimočné. Cate si svoje súkromie dobre stráži, preto som nezistil skoro žiadne novinky z jej života. Našiel som iba to, že tento rok si plánuje oddýchnuť od herectva, pretože sa chce venovať rodine. Takže tento rok sa o nej už nedočítate. Možnože ešte vtedy, ak získa Oscara. Vlastne aj prostredníctvom podobných ocenení sa možno dá odhadnúť talent, úspech a sláva jednotlivca, zatiaľ čo Kim Kardashian a jej podobní si môžu spočítať akurát počet followerov. No môžu si ich rovno virtuálne po*ebať. A za ťažko vydreté peniažky si môžu dať vymeniť brzdové obloženie na mozgovej kôre.

Cate Blanchett v magazíne Harper’s Bazaar



Zaradené pod: Cate Blanchett, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk