Miranda Kerr má frajera päťdesiatnika

pridal WonderWoman 10.1.2016 o 22:58


Respektíve sa ako päťdesiatročný správa.

Rozhovor s Mirandou môžete nájsť v januárovom vydaní magazínu The Edit. Nájdete ho na stránke Net-A-Porter.com, odkiaľ si okrem toho môžete objednať luxusné dizajnové kúsky svetových návrhárov. Momentálne dokonca vo výpredaji, takže napríklad také Jimmy Choo lodičky vás vyjdu v päťdesiat percentnej zľave „len“ 438€. Ale poďte si radšej namiesto toho prečítať, čo povedala Miranda o svojom bývalom a súčasnom frajerovi.

… o rozvode s Orlandom Bloom-om:

„Flynn mal dva, takže bolo skutočne ťažké spraviť to rozhodnutie, ale náš syn je naša priorita, takže musíte vychádzať z lásky. Musíte byť láskavý.“

… o svojom vzťahu s Evanom Spiegelom:

„Má dvadsaťpäť, ale správa sa, ako by mal päťdesiat. Nežúruje vonku. Ide do práce a domov. Nechodíme von. Sme radšej doma, navečeriame sa a ideme skôr do postele. Ale v určitých veciach je ako mladší muž. Poviem vám, mám to najlepšie z oboch svetov.“ (pozn. redakcie: Evan sa síce správa ako starý suchár 12 hodín denne, ale šuká ako mladý zajačik, takže si to Miranda (predtým, ako idú o 20:30 spať) parádne užije.)

… o tom, ako predstavila Evana synovi a Orlandovi:

“ S Orlandom sme sa rozhodli, že predtým, ako niekoho predstavíme Flynnovi, musíme ho poznať šesť mesiacov a musíme mať z toho dobrý pocit.  Evan sa už s Flynnom stretol a áno, ide to dobre. Orlando si myslí, že je skvelý. Sme teraz moderná rodina.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk