Najlepšie herecké výkony

pridal WonderWoman 9.1.2016 o 23:01


Podľa W magazínu.

Špeciálne februárové vydanie W magazínu je venované hercom a ich najlepším hereckým výkonom. Tento magazín vybral tridsaťjeden hercov, nafotil ich, vyspovedal a vzdal im hold za ich vynikajúce filmové výkony. Patria sem zvučné mená ako Samuel L. Jackson, Benicio Del Toro, Cate Blanchet, Charlize Theron, Jake Gyllenhaal, Richard Gere a ďalších dvadsaťpäť hereckých tváričiek. Nie všetci sú však fotogenický, preto ich tu nenájdete všetkých a väčšina z nich nehovorila o ničom zaujímavom. Ani zmienka o ceckoch, rozchodoch, či svadbách, takže nebolo veľmi o čom.

Ale aspoň Amy Schumer si pustila pusu na špacír a priznala, že je buchnutá do Christiana Bale-a. „Som zamilovaná do Christiana Bale-a. Newsies bola pre mňa veľká vec. Dlhšie som to nevidela, ale asi by ma stále priťahoval pätnásťročný Christian. Rozhodne som sa s ním chcela vyspať, keď bol taký vyziabnutý v Mechanikovi. Christiana by som proste brala za každých okolností.“  To sa jej určite zrejme nepodarí, ale aspoň sa jej podarilo ocitnúť medzi skvelými hercami, ktorí sú pre W magazín výnimočný.

 

Rooney Mara

 Carey Mulligan

 Brie Larson

 Saoirse Ronan

 Alicia Vikander

 Eddie Redmayne

 Cate Blanchett

Samuel L. Jackson


  Amy Schumer

Richard Gere

Charlize Theron

Elizabeth Banks

Benicio Del Toro

Joel Edgerton

Jake Gyllenhaal

Jane Fonda

Margot Robbie

Seth Rogen

Bradley Cooper

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk