Calvin Harris predáva dom

pridal kara 16.1.2016 o 20:57


Bude sa sťahovať k Taylor?

Odpoveď na túto otázku hľadajú médiá už nejaký ten piatok, odkedy Taylor kúpila v októbri nový veľký dom. Taylor a Calvin síce len nedávno popreli správy o tom, že spolu bývajú, ale to nevylučuje možnosť, že sťahovanie plánujú. Ak ale Calvin predáva nehnuteľnosť práve z tohto dôvodu, označujem to za nie práve najlepší nápad. S Taylor netvoria pár ešte ani rok, a preto by asi bolo rozumné nechať si v zálohe nejakú vlastnú nehnuteľnosť. Pre každý prípad. Ale ktovie, Calvin má možno nehnuteľností viac. V tom prípade by som ale na ne bola celkom zvedavá, keďže škrtol práve tento dom, ktorý je pre mňa osobne asi najkrajší, aký sme tu kedy mali. Calvin má tuším rovnaký vkus ako ja.

Dom v Los Angeles predáva za 9, 9 mil. dolárov. Samotný dom má rozlohu skoro 400 metrov štvorcových a nájdete v ňom 4 spálne, 7 kúpeľní, saunu a domáce kino. Na pozemku sa nachádza aj dvojposchodový dom pre hostí, ktorý má samostatný vchod.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk