Návrhárky Kendall a Kylie Jenner

pridal L 17.1.2016 o 20:32


Klan k*riev si opäť prilepší na účte.

Mama Kris je dobrá manažérka. A najmladšie z klanu tiež nezaostávajú za staršími sestrami a vedia ako zarábať ničnerobením. Ok, Kendall sa okrem ničnerobenia a ich stupídnej reality show venuje aj modelingu. A aby som tiež nezabudla spomenúť tie ich spoplatnené weby a appky, a Kylie je tiež majiteľkou a tvárou a napichanými perami Lip Kitu, na ktorom kešuje pekné peniažky…
Kendall a Kylie spolu už stihli napísať knihu, navrhnúť kolekcie oblečenia pre rôzne značky či  zahrať sa na modelky. Ešte len nedávno vyšla von ich línia oblečenia pre Topshop, a už tu je vlastná nová jarná kolekcia s názvom Kendall + Kylie. Kolekcia bude v predaji čoskoro, a bude ju tvoriť oblečenie, topánky a doplnky. Malú ukážku nám predviedla Kylie na Instagrame. Vyfotila sa v čierných šatách a topánkach z kolekcie. a samozrejme, sestrám Kylie a Kendall na tento módny počin nechýba vlastný office.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk