Playboy rezidencia je na predaj!

pridal Tom 19.1.2016 o 9:45


…ak Vám teda nevadí šarmantný 89 ročný nájomník, ktorý s ňou prichádza ako bonus… môže byť aj Vaša!

Len za 200 miliónov dolárov môžete byť aj Vy hrdým (?) majiteľom Playboy Rezidencie, no s jedinou nevýhodou a tou je práve starý, večne nadržaný nájomník v pyžamku – Hugh Hefner. Rezidenciu si totiž môžete kúpiť iba za predpokladu, že v nej Hefnera necháte aj dožiť. Šance ale sú, že Vám tam už veľmi dlho smrdieť nebude… aj keď, dožiť sa o 20 rokov viac ako David Bowie či Alan Rickman, to už značí menšiu zmluvičku s diablom.

Brána otvárajúca sa doširoka podobne ako nohy bývalých nájomníčok.

Ale naspäť k tejto jedinečnej ponuke! Čože prípadnou kúpou vlastne získate? Okrem bezkonkurenčného konverzačného štartéra pre celú Vašu ďalšiu budúcnosť, lahodne voňavých izieb smrad zničených dievčenských snov, treba taktiež spomenúť takmer 19000 metrov štvorcových priestoru pre aktivity všetkého pochybného druhu, 29 izieb (28, ak nerátame tú, v ktorej necháte Hugha zomrieť a neskôr ju zapečatíte aj s jeho telom), domáce kino, zoo, bazén a samozrejme aj skutočnú jaskyňu a nepreberné množstvo prenosných chorôb, ktoré môžete po objekte interaktívne chytať ako pokémonov.

Hugh a dievča, ktoré pochybilo.

Dezorientovaná opica a rozkošný primát, papajúci hrozno.

Sia predtým než prerazila...

Podľa niektorých zdrojov ale treba dávať pozor a svoju investíciu zvážiť, pretože rezidencia vraj nie je zrovna v tip-top stave. Ba dokonca vraj nie je ani zďaleka hodná ceny, ktorú si za ňu majiteľ pýta a skôr je hodná zbúrania. Každopádne, táto informácia zrejme nebude vôbec prekážkou pre cocka človeka, ktorý si dom predsa len kúpi… a skôr bude riešiť reálnejšie problémy, ako napr. či úspešne prinúti Hefnera každý druhý víkend pozmývať kúpelky, vyniesť smetie… a či starý pán prispeje aj na wifi, alebo bude drzo tvrdiť, že on ani neeevie, čo to je… a v pozadí bude ťahať 5 TB porna.

Btw: Dňa 16.1.2016 obletela svet šokujúca a smutná sprava – Hugh Hefner zomrel. LOL! Kľud… Nie je tomu tak. Dedo ešte stále behá, kope a molestuje dievky, ktoré nie a nie robiť v živote lepšie rozhodnutia. Hugh je jednoducho večný, Hugh je láska, Hugh je život.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk