Temná minulosť Toma Hardyho

pridal WonderWoman 22.1.2016 o 20:44


Tom býval zlý, zlý chlapec.

A ten sexuálny podtón si nevšímajte, toto je vážna vec. Tom nebol vždy ten dokonalý chlap, akého ho poznáme. Ale možno práve vďaka tomu sa stal hercom, akým je dnes. Keď nejaký režisér hľadá herca, ktorý by presvedčivo zahral psychopata, skončí pri Tomovi. Dôkazom je napríklad jeden z jeho posledných filmov Legend, kde si zahral oboch bratov Krayovcov, z ktorých jeden bol čistý psycho. V najnovšom Revenantovi tiež hrá mierne narušeného zloducha, za čo si vyslúžil nomináciu na Oscara za vedľajšiu úlohu. V Batmanovi hral nabúchaného vrahouna Bane-a a Šialený Max sa nevolal len tak pre nič za nič šialený. Role psychopatických záporákov skrátka Tomovi sedia a on sám si ich dosť užíva. „Hrať zloducha je bezpečný spôsob, ako vstúpiť do sveta fantázie. Fascinuje ma, keď niekto oznámi, že sa chystá zmeniť svet tak, aby vyhovoval jeho potrebám namiesto toho, aby sa zmenil sám pre lepšie zapadnutie do spoločnosti. Teraz som herec, nie kriminálnik. Ale ak som schopný vžiť sa do kože tých ľudí a využiť to ako bezpečné miesto, kde sa o tom niečo naučím, potom je to pre mňa zaujímavé.“ Zároveň však dodáva, že tak ako ostatní, aj on sa týchto postáv bojí, lebo ich poznal v skutočnom živote a to ho desí.

Tom vyrastal ako jediné dieťa vzdelaných rodičov – spisovateľa a umelkyne. Matka ho zahŕňala veľkou pozornosťou, dom bol plný kníh, hudby a dostalo sa mu kvalitného vzdelania. Problém však bol, že ako Tom dospieval, začal robiť zlotu. Veľkú zlotu. Keď mal 11, bol na ich škole prednášať policajt o nebezpečenstve pri čuchaní lepidla. Malému Tomymu sa to ale nezdalo nebezpečné, tak to začal skúšať. V trinástich už bol na halucinogénoch. O pár rokov neskôr bol vylúčený z internátnej školy za krádež. V šestnástich už bol namočený do chlastania, kokaínu a bol zatknutý za jazdu pod vplyvom. V tom čase by podľa vlastných slov predal matku za kocku koksu. V roku 2003 skolaboval po kokaínovom fláme, kde skončil v kaluži krvi a zvratkov. „To bola pre mňa lekcia. Zrodil som sa zo smrti.“ Šiel na odvykačku a dnes je už hrdo čistý viac ako 10 rokov. Všetku svoju nepokojnú energiu začal sústrediť do boxu a bojových umení. Snaží sa pomáhať ostatným ako ambasádor projektu The Prince´s Trust ale vie, že nebezpečenstvo nikdy úplne nezmizne. „Jediná vec, ktorá ma zachránila v temných časoch, bolo herectvo.“ A tak ďakujme tomuto umeleckému remeslu, ktoré pomohlo Tomovi nespadnúť opäť do závislosti a prinieslo nám tohto skvelého chlapa.

No dá sa ho nemilovať, aj keď je to bývalý feťák?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk