Točia o mne film

pridal WonderWoman 25.1.2016 o 22:55


A v kinách ho uvidíte v lete 2017.

Ja v ňom síce hlavnú rolu hrať nebudem (aj keď sa volá po mne), ale s predstaviteľkou filmovej Wonder Woman som spokojná. Je ňou totiž krásna Gal Gadot, ktorú môžete poznať napríklad ako Gisele z Fast and Furious. Tentokrát si zahrá najslávnejšiu ženskú superhrdinku všetkých čias, amazonskú princeznú a bojovníčku Dianu, čiže Wonder Woman.

Film má rozprávať jej životný príbeh, celú genézu od počiatku a sledovať jej misiu, takže nebude núdza o bojové scény, nejakú tú love story a prehliadku kostýmov z rôznych období. S Gal si vo filme zahrá aj Chris Pine ako Steve Trevor, americký pilot, ktorý stroskotá v domovine Wonder Woman a tá sa do neho (ako inak) zamiluje. Voľba Chrisa do tejto úlohy ma trošku mrzí, lebo pôvodne bola ponúknutá Liamovi Hemsworthovi a Alexandrovi Skarsgardovi, ale obaja ju odmietli a tak v nej uvidíme Chrisa. Pri obsadzovaní role Wonder Woman zas tvorcovia filmu zvažovali Kate Beckinsale, Sandru Bullock, Mischu Barton, Rachel Bilson, Sarah Michelle Gellar, Jessicu Biel, Evu Green a Christinu Hendricks. Z nich by som brala len Kate a Evu, ale keďže Kate mám zafixovanú ako vlkodlačicu a Evu ako Bond Girl, som spokojná s výberom Gal, ktorá nie je tak opozeraná, ani nestvárnila nejakú ikonickú postavu. Film síce vyjde až o rok, ale Wonder Woman uvidíme už v marci vo filme Batman vs Superman: Dawn of Justice, po boku Bena Afflecka ako Batmana (fúj) a Henryho Cavilla ako Supermana. Neviem ako vy, ale ja sa na ňu už teším.

 A malá ochutnávka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk