Čo dva týždne dali

pridal kara 26.1.2016 o 21:36


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Napriek tomu, že zásnuby Mariah Carey a Jamesa Packera prebehli pomerne rýchlo, svadby sa tak skoro asi nedočkáme. Ani jeden z nich totiž ešte nie je rozvedený, a vzhľadom na ich majetky a na to, že obaja majú so svojimi bývalými polovičkami aj deti, je celkom možné, že rozvody sa troška pretiahnu.

Ale nie každá žiadosť o rozvod skončí rozvodom. A to je prípad Patricka Dempseyho a jeho ženy Jillian. Tá podala žiadosť o rozvod pred rokom, no za ten rok sa toho veľa zmenilo. Podľa blízkych zdrojov to pre Patricka bol dostatočný budíček, že netrávi s rodinou dostatok času a nevenuje sa im, stiahlo mu riťku, že o Jillian príde, a tak na tom začal pracovať. Už v novembri ich nafotili ruka v ruke v Paríži, a teraz je podľa blízkych zdrojov už rozvod definitívne zmietnutý zo stola. Patrick a Jillian sa snažia tráviť spolu veľa času, chodiť na večere a rande, aby na svojom vzťahu pracovali a nedošlo to znova do takého štádia, kedy až žiadosť o rozvod niečo napraví.

Miley a Liam do toho vhupli celkom po hlave a aj podľa blízkych zdrojov pokračujú presne tam, kde naposledy skončili. Miley už prsteň neskrýva ani na svojom instagrame a minulý týždeň už sa k Liamovi aj presťahovala. Nafotili ju so sťahovacím autom pred jeho domom. Podľa blízkych zdrojov už povedali kamarátom, že sú opäť zasnúbení, no dnes sa Chris Hemsworth vyjadril, že o žiadnej svadbe zatiaľ nevie.

Aj Kaley Cuoco je zamilovaná. A tentokrát už aj opatrná. To tvrdia blízke zdroje pre UsWeekly o Kaleynom vzťahu s Paulom Blackthornom. „S Paulom sa priatelili roky, ale len nedávno to prešlo do romantickej hladiny. Je to veľmi pekný chlap a ona vyzerá zaľúbená. Myslím, že je troška opatrnejšia, ale vyzerá byť skutočne šťastná. Je to dobrý chlap. Všetci sú šťastní, že je šťastná.“

Emily Blunt a John Krasinski čakajú druhé dieťa. Ich hovorca to dnes potvrdil magazínu People. Emily a John sú spolu už 8 rokov a doma už majú čoskoro dvojročnú dcérku Hazel. Možno aj ich rozrastajúca sa rodina je dôvodom predaja domu a sťahovania na opačnú stranu Ameriky.

A je to tu, One Direction oficiálne šíria svoje gény. Louis Tomlinson je otcom. Ešte v lete nabúchal po jednej spoločnej noci stajlistku Brianu Jungwirth, ubehlo pár mesiacov a narodil sa mu syn.

Vyzerá to tak, že Selena a Samuel Krost spolu naozaj chodia. Za posledný týždeň si vyšli dvakrát na večeru a nafotili ich aj pri tom, ako sa držia za ruky. Trvá to už od novembra, niečo na tom bude.

Je to potvrdené, Caitlyn Jenner ide písať memoáre. Potvrdil to spisovateľ Buzz Bissinger, ktorý robil s Caitlyn slávny rozhovor pre Vanity Fair. Caitlyn ho po publikovaní článku vo VF mala osloviť na spoluprácu. V knihe sa bude rozoberať detstvo, kariéra olympijského atléta, všetky tri manželstvá a, samozrejme, zmena pohlavia.

Aj Cameron Diaz čoskoro vyjde nová kniha. A ja len dúfam, že nás pri jej promovaní nebude zahlcovať informáciami o jej vyprázdňovaní a ochlpení ako tomu bolo pri jej poslednej knihe.

Zoe Kravitz a jej mama Lisa Bonet hviezdia v novej reklame na hodinky a šperky pre značku Calvin Klein a na výsledných fotkách vyzerajú ako sestry.

Adele a James Corden si v aute zaspievali karaoke:

Kate Hudson bola u Jimmyho Fallona robiť reklamu Kung Fu Pande 3 a s Jimmym sa aj zahrali:



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk