Karl Lagerfeld v Paríži

pridal WonderWoman 26.1.2016 o 22:58


A na fotke je naozaj on, nie jeho vosková figurína.

Karlito ako jeden z najuznávanejších svetových módnych návrhárov nemohol chýbať na Chanel’s Haute Couture Fashion Week show, kde v utorok uviedol svoju jarnú kolekciu. Na veľkolepej prehliadke predviedli jeho modely aj Kendall Jenner a sestry Hadidové. Tu mi nedá nepodotknúť, že Kendall odvádza na mólach skvelú prácu, ale Gigi sa na tento typ prehliadok vôbec nehodí. Vyzerala fakt strašne, ako nejaká spuchnutá grófka z osemnásteho storočia. Naopak Belle to celkom svedčalo, určite viac, ako keď nosila cez víkendy ananás namiesto módneho doplnku.

Tieto tri kamošky boli na prehliadke pracovne, ale nechýbali ani celebritní hostia. Napríklad taká Cara Delevingne so svojim novým chutným psom Leom, nádherná Monica Belluci, Gwyneth Paltrow, či Diane Kruger. Všetky sa prišli pokochať módou a Karlovym príšerným zovňajškom. Je to síce Pán návrhár s veľkým ´P´, ale vyzerá ako zabalzamovaná múmia po strhnutí obväzov. Asi sa riadi tým, že vek je iba číslo, ale osemdesiatdvojku neodrbeš, Karolko.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk