Jay Z má na krku žalobu

pridal kara 27.1.2016 o 20:02


Celkom reálne hrozí, že bude musieť zaplatiť 20 miliónov.

Keď vytváral svoj vlastný parfém Gold Jay Z, asi predpokladal, že na ňom skôr zarobí, a nie naopak. Môže za to ale sám. Spoločnosť, ktorá parfém vyrobila, ho žaluje, pretože nedodržal svoju časť zmluvy a parfému nerobil také promo, aké bolo vopred dohodnuté, čo ovplyvnilo aj predaje a z parfému je prepadák. Spoločnosť Parlux Fragrances na neho teda v utorok podala žalobu. Jay Z mal totiž naplánovaných 6 propagačných akcií, na ktoré sa vykašlal. Medzi nimi bol napríklad aj rozhovor pre Good Morning America, exkluzívny rozhovor pre Women’s Wear Daily a dohodnuté bolo aj to, že sa objaví v predajni Macy´s a stretne sa s fanúšikmi. No od októbra 2013, kedy bol spustený predaj parfému, pretieklo už veľa vody, a spoločnosť Parlux Fragrances tvrdí, že Jay Z nesplnil ani jednu z týchto zazmluvnených povinností. Nepáči sa im ani to, že za takmer dva a pol roka svoj parfém nespomenul ani v jednom príspevku na sociálnych sieťach.

Firma vyhodila aj celkom nekresťanské prachy pri tvorbe prototypov fľaštičiek. Oslovili známeho návrhára šperkov, ktorý vytvoril 5 prototypov, z čoho jeden stál 20 tisíc dolárov. Jay Z všetky návrhy zmietol zo stola a prototypy si nechal. Nechal si aj 2 milióny dolárov, ktoré od spoločnosti Parlux Frangrances dostal, napriek tomu, že nesplnil svoju časť zmluvy. Tieto dva milióny teda pýtajú naspäť spolu s osemnástimi ďalšími, ktoré vyčísľujú škody, ktoré Jay napáchal nerobením reklamy.



Zaradené pod: Celebrity, Jay-Z, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk