Slečinka Jaden Smith(ová)

pridal WonderWoman 27.1.2016 o 22:32


To je ale rozkošná kvetinka.

Pamätáte si ešte na Jadenove hlboké myšlienky, s ktorými sa tak rád delí so svetom? Napríklad, ako čas neexistuje, o tom, ako raz zmizne a znovu sa objaví, alebo že je ako Galileo? Ak toto všetko viete, tak už vám asi došlo, že tento chlapec buď nie je psychicky v poriadku, alebo užíva veľmi silné neznáme drogy, alebo je to všetko pravda a my sme tu tí mimo. Ale tretia možnosť je najmenej pravdepodobná.

Určite vás teda neprekvapí, že hoci je Jaden chlapec, to jest nemá ženské, ale mužské pohlavné orgány, nerobí mu problém obliekať sa ako žena. A nie, nesnaží sa len opičiť po Bruce-ovi Jennerovi. Pre najnovšie vydanie kórejského Vogue si zapózoval v troch rôznych sukienkach a prezentoval tak módny trend takzvaného neutrálneho pohlavia. O fotky sa podelil aj na svojom Instagrame a nezabudol k nim pripojiť ďalší zo svojich strašne múdrych popisov: „Vitajte v budúcnosti. Kde už ľudia nie sú posudzovaní podľa toho, či sú muž alebo žena. Nebudeme sa navážať do gayov, lebo pohlavie už nebude existovať. Teraz to nenávidíte, ale je to len zlomok toho, čo príde. A rovnako ako všetko, čo nenávidíme, nakoniec to prijmeme. Trochu ako sme to spravili so Snapchatom. Spočiatku to všetci nenávideli a teraz sú s tým v pohode. Tak isto s Instagramom. Rasizmus nie je to, čo víťazí. Technológia je.“ Na toto mám len tri slová: o môj Bože. Prirovnávať rasizmus a rovnosť pohlaví k Snapchatu??? Prosím, ten chlapec nech sa už verejne nevyjadruje. Radšej nech sa zameria na to sľubované zmiznutie… v Narnii už na neho čakajú.

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk