Angelina Jolie nechce mať zo svojich detí hercov

pridal WonderWoman 28.1.2016 o 22:58


Aspoň nie hneď.

Angelina síce pochádza z hereckej rodiny, no pre svoje deti si túto kariéru neželá. V The Today show, kde bola spolu s Jackom Blackom priznala, že ona a Brad by boli radi, keby deti predtým, ako sa dajú na herectvo, robili niečo iné. Škoda, že niektoré z jej šiestich detí nemalo tiež možnosť vyjadriť sa, lebo možno niektoré z nich netúži kráčať v šľapajach svojich prominentných hereckých rodičov.

Decká síce mali menšie úlohy vo Filme Kung Fu Panda 3, spolu s mamou Angelinou, no napriek tomu Angelina dúfa, že ich zatiaľ herectvo nechytilo. Aj keď neviem, či si je vedomá, že šlo zatiaľ len o dabing. V rozhovore sa k ich debutu s láskou vyjadrila. „Myslím si, že čo na tom bolo tak sladké bol fakt, že to brali veľmi vážne. Prišli za mnou a hovorili, že nevedia, či to zvládnu, že si tým nie sú istí.“  Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne a Knox to však určite zvládli a výsledok si môžete pozrieť v kinách už sedemnásteho marca.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk