Samaritán Justin

pridal WonderWoman 29.1.2016 o 20:20


Príbeh o tom, ako Justin okoloidúcemu v núdzi pomohol.

Kde bolo tam bolo, vybral sa jedného štvrtkového večera Justin Bieberovie na potulky do baru. Ako to už býva, najprv trošku popil, prehodil pár slov s kamarátmi a potom sa mierne spoločensky unavený pobral domov. Nasadol do svojho luxusného SUV a rozkázal šoférovi: „Domů, Alfréde.“ Ako sa tak pomaly viezli nočnou Hollywoodskou ulicou, zbadal zrazu Justin na ceste nešťastníka, ktorý sa zdrbal zdrúzgal z bicykla. Chrabrý Justin neváhal, prikázal šoférovi: „Zastav, Alfréde!“ a vystúpil do tmavej noci. Nasmeroval si to k zranenému bicyklistovi, bezradne sediacemu na prechode a blížil sa k nemu.

A tu tento príbeh končí, lebo Ignác spravil tak úbohú a nekompletnú fotodokumentáciu, že mu hrozil okamžitý vyhadzov. Zachránil ho len jeho cit pre skvelé momentky a nekonečná ochota fotiť cecky celebrít na pláži. Hlavne že nafotil Justina na druhý deň, ako s odporným copíkom opúšťa koncert Brysona Tillera. Fakt skvelá práca, Ignác. Namiesto investigatívneho fotopríbehu tu máme zábery z rubriky módna polícia rozdáva pokuty.

Pokus o fotopríbeh

Módna polícia pokutuje za hnusný štýl

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk