Tyra Banks sa dočkala

pridal kara 30.1.2016 o 0:41


Konečne je z nej mama.

Tyra sa na konci septembra vo svojej šou spolu s Chrissy Teigen priznala, že po deťoch síce už dlho túži, no ten proces pre ňu nie je veľmi jednoduchý. Prešlo len pár mesiacov a z Tyry je už mama a z Chrissy bude zanedlho. Obe teda v čase natáčania mali svoje tajomstvo. Chrissy ale svoje tehotenstvo netají, práve naopak, delí sa so svetom o fotky svojho rastúceho brucha. 42 ročnej Tyre ale rastúce brucho dopriate nebolo, a tak sa rozhodla vyriešiť svoje problémy s plodnosťou pomocou náhradnej matky. Celkom šikovne sa jej celý proces podarilo utajiť, o tieto správy sa podelila až na instagrame po narodení syna.

„Ten najlepší darček, na ktorom sme tak ťažko pracovali a pre ktorý sme sa tak veľmi modlili, je konečne tu. Má moje prsty a veľké oči a Erikove ústa a bradu. Ďakujeme anjelovi – žene, ktorá nám vynosila nášho chlapčeka, modlíme sa, aby každý, kto bojuje s týmito problémami, prišiel do tohto cieľa. York Banks Asla, vitaj na svete.“

Tyra a jej priateľ Erik Asla, s ktorým chodí dva roky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk