Čo týždeň dal

pridal kara 3.2.2016 o 21:36


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Hilary Duff a Mike Comrie sú po dvoch rokoch od odlúčenia konečne oficiálne rozvedení. Podľa magazínu UsWeekly je dátum ich rozvodu 28. január.

Liam Hemsworth vraj nepožiadal opäť Miley o ruku. Ona sa proste len rozhodla, že začnú tam, kde skončili, a prsteň si natiahla na prst. Liam je s tým ale vraj v pohode a kamarátom hovorí, že sú zasnúbení. A ja musím povedať, že už teraz sa z ich vzťahu teším, pretože odkedy sú spolu, som ešte nemusela písať o jej nechutných kostýmoch, nechutných klipoch a ani nechutnom podpazuší. Vďaka, Liam.

Zakázaná láska Roba Kardashiana a Blac Chyny pokračuje. Khloé Roba vyhodila z domu po tom, čo jeho a Blac načapala u nej v kuchyni ako pili a robili bordel. Rob si teda zbalil veci a presťahoval sa k Blac. Tá hneď zavolala svojmu osobnému trénerovi, ktorý Robovi vytvoril jedálniček, na ktorý ona dozerá a nedovolí mu jesť červené mäso. Každý deň spolu vraj aj cvičia. Kylie je vraj z týchto správ na nervy, keďže Blac má dieťa s jej drahým Tygom, no Tyga sa k tomuto vzťahu vyjadril pre novinárov nasledovne: Každý si zaslúži šťastie. Minulý týždeň Blac zatkli v lietadle, pretože bola opitá a robila rozruch, a policajti pri nej dokonca našli aj dve tabletky extázy. Zamilovaný Rob sa teda rozhodol vyliezť z jaskyne a pre svoju drahú šoféroval skoro 2000 kilometrov. Ignác si robí svoju robotu na jednotku, a tak máme po dlhej dobe aj Robove fotky.

Aj keď ste možno rovnako ako ja dúfali, že dráma bude pokračovať, nestalo sa tak. Wiz v rozhovore v rádiu povedal, že Karol sa mu ospravedlnil za svoju neprimeranú reakciu a za to, že do toho zatiahol aj jeho dieťa, a že on jeho ospravedlnenie prijal a všetci sú úplne v pohode. Svedčí o tom aj fakt, že Amber a Kim sa spolu odfotili a obe fotku zavesili na instagram. Tieto dve spolu ale vraj nikdy nemali žiaden problém, a to aj napriek tomu, že Karči do svojej bývalej Amber vkuse skáče.

Fergie si troška natiahla práce na novom albume. Asi troška viac ako troška, keďže od jej posledného albumu ubehlo už 10 rokov. Pred vyše rokom vypustila singel a odvtedy bolo zase ticho, no podľa zákulisných rečí by mala album vydať už v marci.

Rihannin dlho očakávaný album ANTI je už tiež vonku. Minulý týždeň mala snahu na Tidal zavesiť jednu pesničku, no niekto to posral a na chvíľu bol zverejnený celý album. Riha si teda povedala, že už na to kašle, a tak ho už zverejnila oficiálne. Podľa reakcií, ktoré som videla, sú ale fanúšikovia dosť sklamaní.

Ritin album ale tak skoro asi neuvidíme. V decembri zažalovala spoločnosť Roc Nation, že sa na ňu vyprdli a nevenujú jej kariére žiaden čas a ona si musí sama financovať vydanie svojho novému albumu. Jay Z sa ale nenechal a zažaloval ju späť. Pýta od nej 2 milióny, ktoré údajne vrazili do jej kariéry a teraz ich chce naspäť.

Kristen Stewart sa stala tvárou novej kampane Chanelu – Collection Eyes 2016. Fotky do kampane nafotil Mario Testino.

Nielen Patizónová bývalá si privyrába prepožičiavaním svojej tváre rôznym značkám, ale aj jeho súčasná. FKA Twigs momentálne robí kampaň pre značku Calvin Klein.

Vanessa Hudgens smúti. Posledný januárový deň bol síce pre ňu veľkým kariérnym krokom, keďže hrala v Pomáde naživo, no nemohla si to naplno vychutnať, keďže len deň predtým jej zomrel otec na rakovinu. Vanessa sa ale aj tak rozhodla vystupovať a celý večer bol venovaný práve jemu.

Jimmy Kimmel potreboval vyšetriť, a tak mu na pomoc prišiel George Clooney z Pohotovosti a dokonca aj Dr. House.

Chcete vyzerať ako Rosie Huntigton-Whiteley? To sa vám síce asi nesplní, ale minimálne sa môžete namaľovať tak ako ona. Jej vizážistka totiž zavesila na internet návod na pre ňu typický makeup a Rosie v ňom aj účinkuje.

Beyoncé a Coldplay zverejnili klip ku svojej spoločnej pesničke:

Hugh Jackman si išiel pokecať k Ellen a do nebies vychválil svoju manželku:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk