Big Blac Chyna

pridal WonderWoman 5.2.2016 o 20:39


Boh nás ochraňuj.

Táto riť totiž môže zničiť svet taký, aký ho poznáme. Videli ste už niekto niečo také? Lebo ja teda nie a Kiminu riť nerátam, tá sa na túto ani zďaleka nechytá. Zato jej brat Rob túto mamutiu prdel vychytáva dosť často. Od svojej milovanej Blac Chyny sa nepohne ani na krok, dokonca ju stalkroval sprevádzal aj na jej poslednom fotení na pláži v Los Angeles. Láska vraj hory prenáša a v tomto prípade to platí doslova. Tá láska totiž nielenže minulý týždeň preniesla horu tuku Roba za svojou vyvolenou na letisko, kde ju zatkli, ale aj na pláž, za najväčším nepriateľom obéznych ľudí – slnkom.

Rob sa hrdinsky potil a pozoroval Chynu, ako sa predvádza pred objektívom. Zrejme šlo o nejaký špeciálny širokouhlý objektív, ktorý dokázal zachytiť tu obrovskú masu napichanej zadnice, ktorá určite spôsobila tsunami po prvom náraze vlny. Chyna totiž fotila aj vo vode a nechala sa riadne vyšpliechať. Ešte šťastie, že Slovensko nie je obľúbená dovolenková destinácia, lebo keby sa sem slečna Veľkoriťá v lete vybrala, stopro by sme tu mali pár sekúnd po jej vstupe do vody záplavy tretieho stupňa.

 

„Tadá“

„O čo, že mám väčšiu riť?“

Blac Chyna miluje vlnky a vlnky milujú ju

Nikomu asi horí pod riťou

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk