Čierno-biele bloncky

pridal WonderWoman 9.2.2016 o 22:04


Karlie Kloss a Doutzen Kroes pózujú.

Bývalé Victoria´s Secret anjelice Karlie a Doutzen nepredvádzajú len drahé podprdy, ale aj svoje vlasy. Spolu s ďalšími štyrmi modelkami hviezdia v novej kampani pre značku L‘ Oréal Paris. Tvorcovia kampane si vymysleli, že tomu celému dodajú umelecký punc a tak vznikli čierno – biele fotky, na ktorých teda nejde o farbu vlasov, ale ich kvalitu. A napríklad taká Doutzen predviedla okrem hustej kučeravej hrivy aj slušne vypracované brucho.

Karlie síce taká namakaná nie je, za to sa predviedla okrem vlasovej kampane aj v novej jarnej kampani Diane von Furstenberg, známej to návrhárky. Tieto fotky už sú farebné a kampaň sa zameriava na podporu žien, aby boli samé sebou. Karlie vyzerá, že je sama sebou, čo je trošku paradox pri jej povolaní modelky. Ale môže jej to byť jedno, keďže pred dvoma rokmi bola druhá najlepšie platená modelka sveta, hneď po Gisele Bundchen. Zrejme spravila dobre, že sa vydala na modelingovú dráhu a nesplnila si svoj pôvodný sen byť učiteľkou. Aspoň teraz nemusí štrajkovať.

    

Karlie pre Dianu

   

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk