Zadok Toma Hardyho

pridal WonderWoman 9.2.2016 o 14:32


Čo viac si môžeme priať?

V prvom rade musím povedať, že Ignác bol povýšený. Od včera je hlavný dvorný fotograf Pikošiek a dostal aj zvýšenie platu. Okej, je síce náš jediný fotograf, ale aj tak postúpil na hlavného. A o desať eur naviac k výplate tiež poteší, no nie? A odo mňa dostal aj darčekový kôš, jedlú kyticu z klobások a fľašu whisky. Lebo je šikovný. Zaslúži si to. Nafotil skvelý materiál. Asi najlepší v jeho doterajšej kariére.

Momentálne sa totiž v Essexe natáča mini séria s názvom Taboo a v nej bude účinkovať aj Tom a jeho zadok. Hlavne jeho zadok. Šikovný hlavný fotograf Ignácko nafotil scénu, v ktorej úplne nahý Tom skáče z lode do jazera a s pytlom nad hlavou pláva ku brehu. Netuším, prečo je nahý a netuším, prečo ten pytel normálne nevyložil na brehu a tak nepreniesol na miesto určenia, ale v tomto prípade mi moja neznalosť veci absolútne neprekáža. Naopak, kvitujem zaujímavo napísaný scenár a gate klobúk dole pred Tomom, že sa na to dal. Voda vraj bola dosť ľadová. No ale čo neurobí dobrý herec pre film a pre diváka? A Tomova fanúšikovská základňa, ktorú tu na Pikoškách tvoríme, bude určite vďačné publikum. Však, ženy?

Krásny ničím nerušený deň želám

Oblečený a aj tak sexy

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk