Čo týždeň dal

pridal kara 11.2.2016 o 20:27


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Láske medzi Khloé Kardashian a jej zarasteným frajerom Jamesom Hardenom odzvonilo. Nič dramatické sa neodohralo, no keďže spolu v posledných mesiacoch po Lamarovej hospitalizácii nestrávili veľa spoločného času, iskra vyprchala.

Aspoň niekomu v rodine sa ale v láske darí. Jej brat Rob Kardashian je vraj po uši zamilovaný do jeho silikónom narvatej frajerky Blac Chyny. Tá predvčerom pri príchode na karneval v Trinidade predviedla na prste podozrivo vyzerajúci prsteň, a tak médiá špekujú, či sa dvojica už náhodou aj nezasnúbila.

Medzi Katy a Orlandom asi skutočne nejde len o nejaký nezáväzný flirt. Cez víkend vyrazili na detskú narodeninovú párty k priateľom, kde nechýbal ani Orlandov 5 ročný syn Flynn, ktorého má s Mirandou Kerr.

Hugh Jackman má veľkú smolu. Už po piatykrát sa mu vrátila rakovina kože na nose. Všetkých nás teda varuje, aby sme sa natierali krémami s faktorom. Držíme palce, aby sa už rakovina nevrátila.

Angelina sa momentálne nachádza v Kambodži, kde režíruje film First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers. Nechala si tam urobiť aj tri nové tetovania na chrbát, a keďže bol akurát Ignác na služobke v Kambodži, aj nám ich nafotil.

Ryan Reynolds je najsexy tatko. Teda aspoň podľa magazínu People, no v tomto ich rozhodnutí sa im nedá veľmi odporovať. Ryan pre People magazín prezradil, že to, že má dcéru, je pre neho splneným snom, ale zaspomínal si aj na to, ako sa zaľúbil do svojej manželky Blake Lively. Vraj to bolo až po skončení natáčania Green Lantern. Boli dobrí priatelia, a rozhodli sa, že si dajú dvojité rande – no každý s niekým iným. Pre tých dvoch to ale podľa Ryana muselo byť veľmi nepríjemné, pretože práve vtedy to medzi ním a Blake zaiskrilo.

Gigi Hadid zdobí najnovšiu titulku francúzskeho vydania magazínu Vogue. Je to jej prvá titulka pre fracúzsku verziu tohto magazínu a tak sa asi rozhodla, že to oslávi tým, že sa na ňu vyzlečie. A výsledok je naozaj vydarený.

Taylor Swift sa inšpirovala Kim Kardashian a zanedlho bude mať vlastnú hru na mobilné telefóny. Podpísala zmluvu so spoločnosťou Glu Mobile, ktorá pomohla s vývojom hry aj už spomínanej Kim. Žiadne ďalšie podrobnosti o hre zatiaľ nie sú známe.

Ale Kim nemá len vlastnú hru. Jej appka s vlastnými smajlíkmi Kimoji má nový zaujímavý update. Medzi novými smajlíkmi sú cecky, zadky, a aj Kim tancujúca pri tyči.

Beyoncé má okrem novej pesničky aj iné novinky – hneď po Super Bowle totiž oznámila svetové turné, z čoho usudzujem, že každým dňom asi zverejní aj nový album. Ku nám ale tento raz nezavíta.

Ak túžite po tom, aby vám Channing Tatum šepkal do ucha sladké rečičky a kŕmil vás pri tom sladkosťami, mali by ste sa začať pravidelne prechádzať po Hollywood Boulevard a možno sa vám to splní.

Megan Fox išla pozrieť Ellen, ktorej porozprávala o tom, ako ťažko znáša svoje starnutie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk