Šialený Karol, jeho ďalšia módna prehliadka a ďalší konflikt s Taylor Swift

pridal kara 12.2.2016 o 19:51


S Karolom sa človek asi nikdy nenudí.

Karol mal včera večer vrámci newyorského Fashion Weeku už svoju tretiu prehliadku. Tentokrát sa rozhodol svoju kolekciu postapokalyptických handier ozvláštniť aj nejakou tou farbou, takže to nevyzeralo, že sa po móle prechádza partička zombiekov. Kylie a jej kamoška Bella Hadid tentokrát ostali sedieť medzi publikom, namiesto toho si Karol zaobstaral inú hviezdu večera – supermodelku Naomi Campbell. Ako ju na toto ukecal, to fakt netuším. Aha, veľkým obnosom peňazí sa dá ukecať asi takmer každý.

Na prehliadku ho prišla podporiť celá rodina Kardashian/Jenner a nechýbal ani Lamar Odom. Pre toho bola prvá verejná akcia od jeho predávkovania. S Khloé si hrkútali ako zaľúbenci, no vraj aj napriek tomu, že je ona opäť single, medzi nimi nič viac nie je. Všetku pozornosť na seba ale aj tak opäť strhla Kim, takže Lamar nemusel byť v strese. Aby odpútala pozornosť od svojich pár kíl navyše, ktoré jej ešte ostali po pôrode, nahodila blond parochňu, obrovský výstrih a opäť aj obrovský kožuch. Aby nebola za debila, do kožuchov navliekla aj skoro celú svoju rodinu vrátane malej North.

O Karolovej móde sa ale ale veľmi nehovorí, všetci debatujú o jeho novej hudbe. Opäť zmenil názov svojho albumu – tentokrát na The Life of Pablo. Na prehliadku dokonca prišiel v mikine s nápisom I feel like Pablo. Pod tou mal tričko s obrázkom svojej mamy a Kiminho otca. Na prehliadke predstavil niekoľko pesničiek zo svojho pripravovaného albumu a zožal za ne veľkú kritiku. V jednej pesničke napríklad spomína aj na Ray J-a, s ktorým si Kim kedysi dávno natočila ich slávny sex, a hovorí, že určite by boli priatelia, keby nemilovali tú istú bitch, a že síce ju mal Ray J prvý, ale on má zas veľa prachov. Spomenul aj Blac Chynu, ktorá chrápe s Robom a pomáha mu schudnúť. No najviac mediálnej pozornosti si vyslúžili jeho rýmy o Taylor Swift. Vraj má pocit, akoby s Taylor mali sex a že vďaka nemu je tá bitch slávna. Za tieto slová sa do neho všetci pustili, vrátane samotnej Taylor. Karolko síce tvrdí (v ďalšom zo svojich výbuchov na twitteri, ktorý nájdete na konci pikošky), že mal od nej povolenie, no Taylor s ním nesúhlasí a vyjadrila sa k tomu cez svojho hovorcu: „Karol nepýtal od Taylor povolenie k textu, pýtal od nej povolenie zverejniť svoju pesničku Famous na jej twitteri. Odmietla a upozornila ho, aby nezverejňoval pesničku s takým sexistickým posolstvom. Taylor nebola oboznámená s vetou: I made that bitch famous.“ A tak ich kamarátstvo asi opäť skončilo.

Karolko predstavil na prehliadke ešte ďalšiu novinku – vytvoril vlastnú hru s názvom Only One, v ktorej jeho mama, ktorá už nežije, cestuje nebom.

modelky mali striktné pokyny

Karolove krásne oblečenie

Hrdý Karol sleduje svoje výtvory

Hrdá Kim a North tiež

Kim a Anna Wintour

Lamar a Khloé

Kylie a North

Kendall a North

North, Karči a Busta Rhymes

dvaja exoti

Kim

Khloé a Lamar

Tyga a Kylie

Caitlyn a Kris

Lamar a Kris

a pár rodinných

Bella Hadid a Kylie

Kendall a Gigi Hadid

Karolove tričko na uctenie pamiatky zosnulých rodičov

Už by mu mal niekto odinštalovať z mobilu twitter

Karolova nová hra:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk