Rihanna na móle

pridal WonderWoman 13.2.2016 o 22:35


Žeby ju už spevácka kariéra omrzela?

Kdeže, to len Riri prezentovala svoju novú kolekciu Fenty Puma na jeseň 2016. Síce nie je ešte ani jar, ale treba už teraz vedieť, čo si (ne)oblečiete na jeseň. Kto pozná Riri a jej módu vie, že väčšina jej outfitov sa nosí na doma, nie do spoločnosti. Stačí si zaspomínať na jej duplicitné podprsenky, saténové pyžamo, či papuče. No napriek tomu jej niekto dovolí navrhovať vlastné kolekcie. Podivný svet toto.

V piatok predviedla svoju módnu kolekciu pre Pumu na New York Fashion Week-u a zavolala si na pomoc aj obe sestry Hadidové. Gigi a Bella sa poprechádzali po móle v pofidérnych gotických handrách, s vlasmi do pol hlavy zalepenými od bielej farby. Čo toto má byť za módu… „Návrhárku“ Riri prišla podporiť aj samotná Naomi Campbell a módna prehliadka ju natoľko nadchla, že Riri od samého vzrušenia vybozkávala. A dokonca prišla bez svojho verného vozíčka, takže nohu už má zrejme v poriadku. S jej zrakom je to ale zrejme horšie, lebo keď sa jej toto páči… tak ja už neviem.

Myší kožúšok na móle

Sestry v akcii

Gigi ako gotická mníška

Bella ako gotická princezná

Nadšená Naomi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk