Keď je už toho Vendelína

pridal locco 14.2.2016 o 14:28


Tak nesmú chýbať cecky.

Lebo cecky sú kultúrne dedičstvo tejto najsamlepšej stránky na svete, preto ani tento špeciálny deň nebude výnimkou, či už ste zamilovaní, single alebo muž. No dobre, ja som presvedčený, že aj muži sú schopní precítiť lásku, len s jej odprezentovaním majú občas problém. Aj dnes. Veď skoro každý muž partnerke iba poďakuje, keď mu na verejnosti po stý krát zopakuje, že ho miluje. Nebude sa predsa medzi ľudmi strápňovať cukrovaním, veď večer jej to vynahradí. Zoberie ju do zafajčeného šenku na pivo, lebo z neho rastú cecky. To je veľmi praktická investícia do budúcnosti. Vlastne aj keby z piva cecky náhodou nerástli, tak minimálne jeden z nich si posedenie v šenku užije. Môžte hádať kto.

Žena to asi nebude, tá si v tichosti popíja pivko, aj keď by si radšej šupla nejaké kvalitné vínko. No kde sa momentálne nachádza, tam majú veľmi lacné víno podivnej akosti a iba tri druhy. Biele, červené a k*rva, tak toto víno veru nebolo. Žena je vlastne rada, že sa jej hneď po príchode do miestneho rádioaktívneho prostredia nezačal rozpúšťať makeup. Žena však svojho partnera nadovšetko miluje, preto mu nebude kaziť zábavu s ostatnými hovädami. S pribúdajúci hodinami a litrami zlatého moku si všimla jednu zaujímavosť. V skupinke, kde sa nachádza jej životná láska, sa každý volá k*kot, aj keď bola presvedčená o tom, že pred pár hodinami mal každý z nich normálne meno, alebo aspoň prezývku. Čo je však najhoršie, muž aj po odchode zo šenku naďalej pokračuje v dialekte, ktorému rozumejú iba ožratí jedinci. Medzi jeho bublanín žena rozpoznáva iba tri slová. Gól, nalej a cecky. Tak šťastného Vendelína, pikoškári! Hlavne nech neskončíte podobne.

34-ročná Christina Milian niekde v Hollywoode

Tématická







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk