Spoločný Valentín Bena a Jennifer

pridal WonderWoman 14.2.2016 o 17:17


Sviatok zamilovaných trávia spolu.

Žeby sa k sebe títo dvaja vrátili? Ono prakticky od seba ešte ani neodišli, keďže stále bývajú v spoločnej domácnosti a snažia sa (kvôli deťom) vystupovať ako harmonická rodina. Trávia spolu všetky sviatky a inak tomu nie je ani teraz na Valentína. Je to síce sviatok zamilovaných, ale obaja ľúbia v prvom rade svoje deti a tak sa ich rozhodli vziať na výlet súkromným lietadlom niekam preč z Los Angeles.

Asi sa však nechtiac inšpirovali filmom Sám doma, lebo so sebou vzali len sedemročnú Sepraphinu a trojročného Samuela. Desaťročnú Violet zrejme zabudli doma, ale tak kto nevidel Samého doma? Každý, takže malá to určite zvládne. Keď si teda odmyslíme chýbajúce tretie dieťa, rodinka Affleckovcov vyzerala spokojne, hlavne Jennifer sa usmievala od ucha k uchu. Buď teda láska všetko prekoná a títo dvaja si k sebe našli cestu späť, alebo sú len obaja veľmi dobrí herci. Hoci aj pred vlastnými deťmi…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk