Matt LeBlanc a Top Gear

pridal Tom 15.2.2016 o 22:02


Ako už nadpis naznačuje a celý svet už pár dní dokola omieľa – Matt bol oficiálne predstavený ako nový spolu-moderátor zmŕtvychvstanej show televízie BBC2 – ‚Top Gear‘.

„Ako automobilový šialenec a obrovský fanúšik Top Gearu som poctený, že môžem byť súčasťou novej kapitoly tejto kultovej show.“ – povedal Matt, ktorý bol už v minulosti hosťom tejto relácie, a to dokonca dvakrát!

Herec, ktorého všeeetci poznáme ako jedného z „Priateľov“, podpísal s BBC2 zmluvu na jeden rok a teda nás s ním ako moderátorom čaká minimálne jedna sezóna Top Gear, no popritom má momentálne rozbehnuté aj ďalšej projekty. Hrá totiž v ďalšej show od BBC2 a to v transatlantickej komédii „Episodes“ (kde hrá vlastne sám seba) a zároveň tento rok pripravuje aj seriál pre americkú televíziu CBS pod názvom „I’m not your friend“, v ktorom nielen hrá, ale tento seriál taktiež produkuje.

V prípade, ak Mattov americký seriál dostane zelenú a bude objednaná celá sezóna, čaká ho po čase naozaj pilné herecké obdobie! Top Gear totiž vyžaduje nakrúcanie na rôznych lokáciách všade-možne po svete + v UK štúdiu spolu s publikom. Každopádne, takto fungoval starý model show a je možné, že nová verzia programu bude odlišná a v prípade potreby aj ušitá Mattovi na mieru. BBC odmietla komentovať, aký dopad by mal prípadný úspech CBS seriálu na Mattove záväzky voči Top Gear a teda by takáto situácia nemusela byť nutne problémom, alebo ide o problém, ktorý je už vyriešený.

Tak či onak, Matt bude uvádzať túto show a to spoločne s rádio-celebritou menom Chris Evans (nope, nejde o Kapitána Ameriku… toto je niekto úúúplne iný – úbohý menovec, ktorý je už určite riadne chorý z podobných očakávaní) a k teamu sa pridá aj motorový žurnalista Chris Harris a nemecká závodníčka Sabine Schmitz. Podobnú ponuku vraj dostal aj bývalý závodník Eddie Jordan.

Premiéra nového Top Gear sa už riadne blíži a tešiť sa na nich môžeme už v Máji 2016! Pozornosť im už teraz venujú TV stanice z celého sveta a mnohé sú pripravené na nákup rovno celej sezóny.

Zatiaľ čo Matt obletel svet na obálkach časopisov (dokonca aj titulka The New York Times), Jeremy Clarkson a jeho kamoši zatwittovali, že chystaná a zatiaľ stále nepomenovaná show (teraz už neznačkový Top Gear) pre Amazon sa v týchto dňoch už začala natáčať. Podľa ohlasov sa ale zdá, že Jeremy nebol až takou dušou programu, ako si myslel… a skutočný Top Gear zrejme prežije aj bez neho. Ale kto vie… Jeremyho verzia bude nakoniec možno lepšia a zábavnješia s blackjackom a kurvami.

Fanúšikom sa veľmi nechce platiť 80 libier len za to, aby mohli Jeremyho sledovať cez Amazon. Reprízy im zrejme budú stačiť.

BTW: Za 39 ročnú históriu Top Gear, bude Matt prvým moderátorom, ktorý nie je brit… a teda o to väčšia gratulácia!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk